Crna hronika

"PODIGLI GA OD KILE MESA, SAD DOBILI METAK U GLAVU" Komšije otkrile jezive detalje trostrukog ubistva u Knjaževcu

Autor Aleksandar Blagić

Komšije su komentarisale trostruko ubistvo u Knjaževcu i otkrile dosad nepoznate detalje o stradaloj porodici.

Izvor: Facebook

U Knjaževcu je danas u porodičnoj kući u popodnevnim časovima Aleksa Milojević ubio oca, dedu i babu lovačkom puškom. Prilikom hapšenja izjavio je da je to uradio iz samilosti jer više nije mogao da se brine o njima, a komšije su progovorile o gnusnom zločinu koji je potresao Srbiju.

"Predrag se šlogirao, a njegov otac Mića je bio nepokretan, dok je baba Sara imala problema sa srcem. Inače, Predrag i Aleksina mama su se odavno razveli, a ona je bila u lošim odnosima sa svekrom i svekrvom, odnosno Sarom i Mićom, oni su nju krivili za nešto, tvrdili su da ih je strašno prevarila. Posle razvoda, Aleksa je ostao sa ocem, babom i dedom. Eto, podigli su ga od kile mesa, a sada su dobili metak u glavu. Ne mogu da dođem sebi, ne mogu da poverujem šta se dogodilo, delovali su kao normalna porodica", izjavile su komšije.

Osumnjičenom mladiću određeno je zadržavanje do 48 sati po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru. Još uvek se ne zna koje konkretno krivično delo će mu se staviti na teret, da li teško ubistvo za koje je zaprećena doživotna kazna zatvora ili "obično" ubistvo koje donosi blažu kaznu.

BONUS VIDEO:

(Kurir/MONDO/A.B.)

Tagovi