Crna hronika

"OSUDIO JE SEBE NA ROBIJU, A VEĆ JE IMAO ROBIJU KOD KUĆE" Rođak ubice iz Knjaževca otkrio jezive detalje

Autor Aleksandar Blagić

Oglasio se rođak stradale porodice u Knjaževcu.

Izvor: Facebook

Aleksa Milojević (22) iz Knjaževca je u četvrtak u popodnevnim časovima u porodičnoj kući ubio oca, babu i dedu, a njihov rođak je i dalje u šoku i ne može da dođe sebi. Trostruko ubistvo dogodilo se malo posle 15 časova, osumnjičeni mladić pucao je iz lovačke puške u članove porodice, a nakon izvršenog zločina, izašao je na ulicu i rekao šta je uradio.

"Mi smo potpuno zanemeli... Kada su mi javili da je Aleksa ubio svoje u kući, bio sam na poslu i bukvalno mi se slošilo. Osetio sam neki bol u srcu, stezanje u grudima umalo nisam pao. Niko, verujte, niko ne bi mogao da poveruje da bi Aleksa uradio nešto loše, a kamoli ovo... Očajni smo. On je sebi uništio život, osudio je sebe na robiju, a već je kod kuće imao robiju. On je bio dečko koji je radio, brinuo se o svima njima, bili su teško bolesni i nikada se nije predavao. Znao je da se požali, ali nije odustajao od borbe za njih, a opet on je tako mlad i ozbiljno se uhvatio u koštac sa svim nedaćama koje mu je život servirao.

Neću nikog da branim, zločin je zločin, ali njega je sigurno muka naterala. Aleksin otac, Peđa šlogirao se pre tri godine i teško su to podneli i jedan i drugi. Aleksa se trudio oko njega, ali je Peđa znao da popije iako je pio terapiju. Sve bi mu se pomešalo i znao je da bude jako naporan, loš i bezobrazan prema njemu. S druge strane, baba i deda su se nekako navikli da im Aleksa pomaže i da je uvek tu za njih, pa kad bi imao neke svoje obaveze znali su da ga grde i kinje. Nisu shvatali da je on samo dete, koje živi sa troje ljudi koji su bolesni. Nekako su tu njegovu dobrotu i iskorišćavali", rekao je rođak osumnjičenog za zločin.

Kako je dalje pričao rođak, on ne zna tačan razlog zbog čega je Aleksa počinio trostruko ubistvo. Navodi da sada to svakako i nije više važno.

BONUS VIDEO:

(Kurir/MONDO/A.B.)

Tagovi