KRV JE BILA NA SVE STRANE! Trostruki ubica počinio masakr, pa je prvo pozvao ovu osobu

Otkriveno je koga je Aleksa Milojević prvo pozvao nakon što je počinio zločin u Knjaževcu.

Facebook

Trostruko ubistvo u Knjaževcu, u kojem je mladić Aleksa Milojević (22) ubio iz lovačke puške ubio oca, dedu i babu, i dalje je glavna tema u javnosti. Prilikom hapšenja, on je navodno izgovorio policajcima da je zločin počinio iz samilosti.

"Siguran sam da mu je 'pukao film' zbog mukotrpnog života u porodici i da je zbog toga ubio oca Predraga (60), deda Miću (81) i baku Sarajevku (83) kojoj je pucao u glavu. Kada je počinio zločin, Aleksa je prvo telefonom pozvao deda Peru iz sela u okolini Knjaževca, to je brat ubijene Sarajevke. Pera je prethodno radio u bašti i ispričao mi je da ga je unuk pozvao dok je bio pred prodavnicom da odmori. Rekao mu je: 'Ja ih pobi'. U tom trenutku je Pera pomislio da ih je udarao nečim, šamarao ili nešto slično. Odmah je seo u auto i kada je došao u kuću zatekao je Aleksu na stepenicama, kako sedi. Upitao ga 'Šta je bilo, Aki?', a ovaj ga nije gledao... Samo se držao za glavu i rekao: 'Ne znam'! Kada je Pera ušao u dnevnu sobu, imao je šta da vidi! Krv je bila na sve strane... U taj mah je ušla i policija i odvela momka. Video sam Peru, popričali smo i čovek je u velikom šoku jer je doživeo nezapamćenu tragediju", ispričao je meštanin Knjaževca J.J.

Obdukciju tela je završena. U međuvremenu je iz Nemačke stigao Nenad, Aleksin stric, brat blizanac ubijenog Predraga, i počele su pripreme za sahranu koja će se obaviti na Knjaževačkom groblju smeštenom nasuprot kuće Milojevića. Tela će dotad biti u kapeli.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

OSUMNJIČENIMA ZA UBISTVO MIJATOVIĆA TEŽA KAZNA AKO SU TRENIRALI BORILAČKE VEŠTINE?! Antonović: Deca su fizički jača, a psihički...  Kurir teleivizija

(Kurir/MONDO/A.B.)