Crna hronika

BEOGRADSKA POLICIJA TRAŽI NAPADAČA SA MOTORA! Pucao u boksera pred njegovom decom, žrtva poznata policiji

Autor Aleksandar Blagić

U beogradskom naselju Kaluđerica u sredu uveče dogodila se pucnjava u kojoj je ranjen bokser, a policija i dalje traga za napadačem koji je pobegao na motoru.

Izvor: Facebook/printscreen

Policija i dalje traga za napadačem koji je u sredu uveče u beogradskom naselju Kaluđerica pucao na bokseraD.F. (40), vlasnika poznatog beogradskog bokserskog kluba. Da podsetimo, napadač je pucao na njega i pobegao na motoru nakon čega je policija pokrenula akciju "Vihor".

D.F. je čekao maloletne sinove da izađu iz prodavnice kada je naišao neidentifikovani napadač koji je u njega ispalio više hitaca i pogodio ga u ruku. Napadač je imao kacigu na glavi i ispalio je više hitaca kroz prozor automobila žrtve.

"D.F. je vlasnik bokserskog kluba u Kaluđerici i navodno je pre nego što je napadač sa skutera zapucao na njega bio u svom klubu, nedaleko od mesta pucnjave. Potom je automobilom krenuo sa maloletnom decom i zastao je kod prodavnice da deca kupe vodu. U tom trenutku je sa vozačeve strane prišao skuter. Osoba koja je bila na motoru imala je kacigu na glavi i čim se približio automobilu D.F, ispalio je u njega nekoliko projektila kroz prozor. Da sve bude dramatičnije, napad se odigrao naočigled sinova žrtve napada. D.F. je imao puno sreće, jer je pogođen samo u ruku i njegove povrede nisu teške", rekao je izvor upućen u slučaj.

Prema nezvaničnim informacijama, ranjeni je već bio osuđivan i to za pokušaj ubistva. Kako kažu komšije, u poslednje vreme nije bilo problema i nije im poznat motiv napada.

"D.F. se već dugo bavi boksom i svojom porodicom. Sve mogućnosti se ispituju, kao i to da li je u pitanju opomena ili je neko pucao da ga ubije. Istraga će utvrditi sve detalje. S obzirom na to na kakav način je izveden napad, pretpostavlja se da nije u pitanju napad iz afekta, već planiran i organizovan događaj! Pukom srećom ili neiskustvom napadača, D.F. je izbegao smrt. Sumnja se da je motociklista posle ispaljenih hitaca skrenuo u sporednu ulicu i pobegao u nepoznatnom pravcu", dodaje izvor.

Na mestu pucnjave bili su inspektori, porodica i prijatelji napadnutog boksera. Mesto napada pokriveno je kamerama i snimci će biti preuzeti, a komšije imaju samo reči hvale za njega uprkos tome što je poznat njegov dosije.

BONUS VIDEO:

(Kurir/MONDO/A.B.)