MEŠTANI MIRIJEVA OTKRILI MOTIV PUCNJAVE: Napadači ga pozvali na razgovor pa potegli pištolj

Jedna osoba ranjena je u pucnjavi u Mirijevu, a navodno je žrtva napadnuta zbog devojke.

društvene mreže

U pucnjavi na Mirijevu u Beogradu koja se dogodila u četvrtak uveče, ranjen je D.K. (31) posle svađe sa dvojicom muškaraca u dečjem parku. Ispituje se da li se napad dogodio zbog devojke.

"Nakon pucnjave ispred zgrade u Mirijevu našli su se i članovi porodice povređenog mladića. Navodno, u celokupnoj agoniji i drami koju su preživeli, neko od njih je vikao: 'Ej, D. je upucan zbog devojke!' Nadležni će utvrditi da li je to pravi motiv, ali u gunguli koja se sinoć dogodila, neko od D.K. je izustio da je to motiv napada", kaže izvor koji je upoznat sa istragom.

Pucnjava se dogodila u četvrtak uveče oko 21 sat u Ulici Koste Nađa u Mirijevu. Napadači su pobegli nakon pucnjave, policija intenzivno traga za njima. Meštani ovog naselja navode da su scene bile dramatične i da su se svi uplašili nakon vinovnika svađe, a ubrzo su i odjeknula dva hica.

"Jedan od napadača ugovorio je sastanak sa oštećenim, a kada je on došao počela je svađa među njima. Ubrzo je došlo i do fizičkog sukoba koji je eskalirao. U jednom trenutku napadač je izvadio pištolj i najverovatnije sa dva hitaca pucao u D. K. kome je nakon toga ukazana lekarska pomoć i ustanovljeno je da ima povrede koje nisu opasne po život", rekle su komšije.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

PUCNJAVA I TUČA U ZVEZDARSKOM PARKU?! Muškarac (46) sa prostrelnom ranom prevezen u bolnicu! Sumnja se na OVA DVA UZROKA incidenta  kurir televizija

(Kurir/MONDO/A.B.)