USKORO NOVA HAPŠENJA ZBOG INCIDENTA U CZ-U! Komandir nosio 3 telefona osumnjičenom za pokušaj ubistva

Očekuju se nova hapšenja u slučaju čuvara u zatvoru koji je pokušao pritvoreniku da unese mobilne telefone.

MONDO/Stefan Stojanović

Pokrenuta je istraga zbog sumnje da je komandir u Okružnom zatvoru u Beogradu, Kristijan T. (22) pritvoreniku koji je osumnjičen za pokušaj ubistva pokušao da unese tri mobilna telefona. Kako saznaje "Kurir", istraga bi mogla da se proširi jer se uskoro očekuju nova hapšenja.

"Sužava se krug oko grupe koja je angažovala stražara da dostavi mobilne telefone pritvoreniku. Vrlo brzo, očekuju se nova hapšenja. Kristijan T. mu je navodno u ćeliju doneo paket koji mu je stigao, a onda je kolegi rekao da je zaboravio da mu unese i čarape koje su stigle. Njegovo ponašanje je bilo sumnjivo, što je odmah prijavljeno i on je uhapšen, a kod njega su pronađena tri telefona", rekao je izvor upućen u istragu.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Kristijanu T. je u utorak određeno zadržavanje zbog sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja. Prema nezvaničnim informacijama, telefone je pokušao da odnese pritvoreniku Filipu Tamindžiću koji je uhapšne u avgustu 2022. godine u Crnoj Gori po poternici Srbije.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

ISEKAO ŽENU, SPAKOVAO U ZAMRZIVAČ PA SE OŽENIO: Upravnik zatvora o brutalnim ubicama iz Srbije: Tek je usledio JEZIVI RASPLET  kurir televizija

(Kurir/MONDO/A.B.)