ŽENU NASILNO IZ PANČEVA ODVEO U BUDVU! Krvnički je tukao usput: Otmicu prijavio otac devojke!

Kako se navodi, budvanska policija je juče obaveštena od strane Odseka za međunarodnu operativnu policijsku saradnju Interpol - Europol - Sirene da je roditelj u Pančevu prijavio da njegova ćerka, koja se nalazi u Crnoj Gori sa nevenčanim suprugom, strahuje za svoj živo

Natalya Volchenkova/shutterstock

Budvanska policija uhapsila je državljanina Srbije zbog sumnje da je fizički napao vanbračnu suprugu, oteo je iz Pančeva i doveo u Crnu Goru, saopštila je Uprava policije.

Kako se navodi, budvanska policija je juče obaveštena od strane Odseka za međunarodnu operativnu policijsku saradnju Interpol - Europol - Sirene da je roditelj u Pančevu prijavio da njegova ćerka, koja se nalazi u Crnoj Gori sa nevenčanim suprugom, strahuje za svoj život.

Nakon toga, policija je locirala automobil marke "BMW", osobu Đ.D. (32) i oštećenu, koja je imala vidne povrede u predelu glave i tela.

"Utvrđeno je da je pomenute povrede nanio Đ.D. primjenom grubog nasilja dok su se nalazili u porodičnoj kući u Pančevu, te da je, protivno njenoj volji, primenom sile i pretnje po njen život i telo, iz Pančeva doveo u Crnu Goru", ističe Uprava policije.

Oštećena je upućena na ukazivanje lekarske pomoći.

Sa tim slučajem je, kako navode, upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru.

"On se nakon uvida u spise predmeta izjasnio da se u radnjama Đ.D. stiču elementi krivičnog djela otmica. Po nalogu postupajućeg tužioca Đ.D. je lišen slobode", saopštila je Uprava policije Crne Gore.

BONUS VIDEO: "PA ŠTA AKO TE BIJE MUŽ, I JA BIJEM SVOJU ŽENU" Sociološkinja pozvala policiju da prijavi nasilje i DOBILA BIZARAN ODGOVOR

This browser does not support the video element.

"PA ŠTA AKO TE BIJE MUŽ, I JA BIJEM SVOJU ŽENU" Sociološkinja pozvala policiju da prijavi nasilje i DOBILA BIZARAN ODGOVOR   Kurir televizija

(Mondo/M. Š.)