"SPAVAĆEMO U PARKU, NEMAMO GDE" Oglasio se vlasnik stana na Karaburmi u kojem je eksplodirala klima

Porodica u čijem stanu je eksplodirala klima na Karaburmi prespavaće u parku.

Instagram/oz_kolynmen.kz

Danas je u stanu u Ulici Patrisa Lumumbe 92 u Beogradu na Karaburmi eksplodirala klima zbog čega je izgoreo ceo stan. Povređenih na svu sreću nema, a vlasnik stana Tomislav Stanković kaže da će on i njegova porodica noć provesti u parku jer nemaju gde da odu.

"Krenuo sam na pecanje, a moja supruga je ostala u stanu. Vrlo brzo me je nazvala i rekla da je u stanu požar. Rekla je da je uključila klimu i otišla u drugu sobu da odmori. Prvo nisam mogao uopšte da shvatim o čemu mi govori", započeo je Tomislav.

Njegova supruga mu je rekla da ju je probuduo dim. Izašla je iz stana i zvala je komšije.

"Ona je samo izletela iz stana, zvala je upomoć ali niko od komšija nije izašao. Kad sam se vratio, jer nisam stigao daleko kada me je pozvala, u zgradi je bio haos. Svi su bili tu i vatrogasci, policija, hitna pomoć. Komšinica iz plastikarnice, iz susedne zgrade, je čula da je nešto puklo. Mislila je da je bomba, i ona je pozvala je vatrogasce", dodaje Tomislav.

On dalje priča da nemaju kod koga da odu. Kaže da će prenoćiti u parku.

"Niko nas nije obišao. Stan je osiguran, klimu smo servisirali redovno. Vidite, sada ovde više nema ničeg. Sin je išao u crkvu da nam uzme hranu. Spavaćemo noćas u parku. Nemamo gde. Imamo jednu komšinicu koja živi u vešernici i nije trenutno tu, samo nju možemo pitati da li možemo spavati i mi u vešernici dok se ona ne vrati", nastavlja Tomislav.

Za kraj je rekao da ne zna kome da se obrate i ko može da im pomogne. Kaže da ih niko nije obišao.

"Još uvek smo u šoku, niko nam ništa nije rekao, ne znamo šta da radimo, niko nas nije obišao. Samo je sreća da niko nije nastradao, to je velika sreća i moram ostati pribran", zaključuje Tomislav.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

OVO NIKAKO NE RADITI AKO NE ŽELITE DA VAM SE ZAPALI KLIMA! Majstor otkrio najčešće uzroke požara po ekstremnim temperaturama  Kurir televizija

(N1/MONDO/A.B.)