Komšije progovorile o ćerki koja je udavila majku kesom na Voždovcu: "Ne znam šta joj je kvrcnulo da to uradi"

Poznanici i komšije su progovorili o ženi za koju se sumnja da je usmrtila majku u stanu u Beogradu.

MONDO/Uroš Arsić/Kurir/Damir Dervišagić

Na Voždovcu je sinoć, kako se sumnja, ćerka zadavila majku kesom. Nakon ovog jezivog ubistva komšije i radnici iz obližnjih lokala su u šoku. Niko ne može da poveruje da je ćerka bila u stanju da uradi ovako nešto.

"Ta žena (ćerka) je dolazila svaki drugi, treći dan ovde i kupovala po 4, 5 kutija cigareta. Izgledala je skroz normalno, nikada ne bih rekao da je spremna na tako nešto", rekao je za "Blic" radnik pumpe koja je se nalazi u blizini mesta ubistva. 

Ističe da na pumpi radi već čest meseci i da zna dosta komšija koji svakodnevno dolaze. Kako kaže, žena koja je ubila majku je uvek bila pristojna i uljudna.

"Dođe, lepo i kulturno se javi, traži ono šta joj treba i ode. Normalno je izgledala, razgovarala. Još sam u šoku stvarno, ne znam šta joj je kvrcnulo u glavi da to uradi. Ne može danas čovek više da bude siguran u bilo koga", zaključio je radnik za "Blic".

Podsećamo, ćerka je pobegla automobilom marke "hjundai atos" i za njom je raspisana potraga.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

VELIKA VEROVATNOĆA DA JE ĆERKA KOJA SE SUMNJIČI ZA UBISTVO MAJKE IZVRŠILA SAMOUBISTVO! Komšinica sumnja da je ona počinila zločin  kurir televizija

 (Blic/MONDO/J.D.)