Vesna koja je ugušila majku, nije bila njena biološka ćerka: Detalji ubistva na Voždovcu - jeziv motiv zločina

Vesna A. koja je ugušila majku na Voždovcu, navodno nije bila njena biološka ćerka.

MONDO/Stefan Stojanović

Na Voždovcu je prekrsinoć pronađeno telo Marije A. (93), nesrećnu staricu ugušila je ćerka Vesna A. (53), koja navodno nije bila njena biološka ćerka. Porodica bila dobrostojeća i posedovala više nekretnina na dobrim lokacijama, pa se pretpostavlja da je mogući motiv ubistva bio upravo materijalne prirode. Navodno je u poruci pronađenoj pored tela ubijene starice navedeno da je razlog zločina neraščišćeni imovinski odnosi.

Pored majke ona je ostavila i video poruku iz koje se moglo naslutiti da je ćerka najverovatnije izvršila samoubistvo, što se ubrzo pokazalo kao tačno jer je telo Vesne A. pronađeno u njenom stanu na Vračaru, gde se obesila.

Komšije su videle da je nema, zatim su pokušale da je dozovu, pa su kroz prozor videli da joj samo vire noge iz jedne prostorije. Zvali su policiju, Hitnu pomoć i vatrogasce da pomognu oko otvaranja vrata i tako je otkriven zločin.

"Baku nisam videla dugo, bila je bolesna, pa smo joj svi u komšiluku pomalo pomagali. Njenu ćerku sam poslednji put videla pre dva dana. Obično smo zajedno uveče šetale pse", priča komšinica.Ona kaže da je u poslednja dva dana primetila i čudno ponašanje njihovog psa, ali da nije mogla ni da nasluti da se u neposrednoj blizini dogodio zločin.

Komšije kažu da je ćerka dolazila kod majke nekoliko puta sedmično, kao i da je imala pristojan odnos sa komšijama, te niko nije ni mogao da nasluti na šta je spremna.

(Mondo, Blic, I.L.)