Ovo su ranjena žena i njen bivši partner koji je u bekstvu: Komšije otkrile stravične detalje napada u Železniku

Policija traga za muškarcem koji je u Železniku napao bivšu partnerku i njenog druga.

Privatna arhiva

Policija traga za muškarcem D.D. (43) nakon što je, kako se sumnja, danas oko podneva napao svoju bivšu partnerku D.K., kao i N.J. (38) koji je sa njom bio u stanu u naselju Železnik u Beogradu. Osumnjičeni je došao oko podneva i napao ih je nožem nakon čega je pobegao, a povređeni su prevezeni u Urgentni centar.

"Ona je znala da je D. D. sada na slobodi, pa su sa njom u stanu bili N. J. i još jedna drugarica, baš zbog toga što je on često dolazio na njena vrata i maltretirao je. Drugarica juče nije bila u stanu kad je D. D. upao, inače bi verovatno i ona bila povređena. Čak mu ne znamo ni prezime, znamo samo da se sa njom stalno svađao i tukao", rekle su komšije koje su otkrile da je ranjena žena već imala probleme sa bivšim dečkom koji je policiji poznat od ranije i osuđivan je.

Na profilu na društvenim mrežama ranjene žene može se videti da je bila aktivna i da je gotovo svakodnevno nešto objavljivala. Ona ima fotografije sa D.D. koji ju je napao i koji je trenutno u bekstvu.

Privatna arhiva 

Ako trpite nasilje, kontakt telefoni Savetovališta protiv nasilja u porodici (SOS telefon i sigurna kuća) su:
0900-011-011, besplatan poziv, radnim danima od deset do 19 časova
011 2769-466, radnim danima od deset do 19 časova
062304-560, od 19 do deset časova
Hitni pozivi za prijavu nasilja u porodici mogu se izvršiti na broj 0900-100-600 od 00 do 24 časa, besplatnim pozivom.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"OBEZBEĐENJE SKLANJALO LJUDE I DOBILO NOŽ PO GLAVI" Vasiljević ispričao jeziv događaj iz kluba: Ne znaš da li će napasti sa leđa  Kurir televizija

(Kurir/MONDO/A.B.)