Ovo je osumnjičeni za silovanje devojke kod Novog groblja! Presreo devojku dok se vraćala iz provoda

Mladić koji je osumnjičen da je silovao devojku kod Novog groblja ju je presreo kada se vraćala iz provoda.

Ustupljena fotografija

S. J. (24) iz Sombora je osumnjičen da je silovao devojku kod Novog groblja u Beogradu. Mladić osumnjičen za silovanje je kobne večeri oko 4. 50 ujutru presreo devojku koja se vraćala iz provoda i napao je na ulici. Oštećena devojka, kako se saznaje, nije iz Beograda i ona je došla u posetu kod rođake, piše Informer.

Ona je rekla da je napadnuta kod stambenih zgrada gde imaju i sigurnosne kamere odakle se proveravaju i snimci. Policija je odmah obaveštena, devojka je detaljno opisala napadača, a kao dokaz izolovan je njegov DNK trag sa tela devojke. 

Osumnjičenom se naredbom o sprovođenju istrage na teret stavlja krivično delo silovanje, kao i neovlašćeno držanje opojnih droga, pošto je kod njega prilikom hapšenja pronađena manja količina marihuane.

"Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva jer nema prijavljeno prebivalište, kao i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu", saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

OSUMNJIČENI ZA SILOVANJE I POVRATNIK NA SLOBODI! Advokat: Pozvati viši sud u Pančevu i pitati KO je doneo takvu odluku i zašto?!  kurir televizija

 (Informer/MONDO/J.D.)