Ubijeni kod Žitorađe hteo da pobije 50 ljudi! Meštani živeli u strahu, žrtva stradala po izlasku iz zatvora

Meštani sela Glašinac kod Žitorađe oglasili su se o stravičnom ubistvu koje se dogodilo danas.

Kurir/screenshot

U centru sela Glašinac kod Žitorađe ubijena je jedna osoba danas oko 18 časova. D.I. (49) je jutros izašao iz zatvora, a kako se saznaje, svađa je izbila ispred prodavnice nakon čega je N.S. (49) nožem izbo D.I.

N.S. je potom otišao kući i sam se prijavio policiji. Uhapšen je, policija je pronašla nož, a kako su ispričali meštani, ubijeni muškarac je bio vrlo problematičan.

"On je držao celo selo u strahu. Od jutros je pričao kako ima spisak od 50 ljudi koje će da ubije. Pominjao je i N.S.", priča jedan meštanin koji je otkrio da su meštani planirali da pokrenu peticiju kako bi ga nadležni sklonici sa ulice.

"Evo, ja sam bio tu ispred prodavnice kada je došao. Pitao sam ga otkud on, a on mi je rekao 'Država nema rešenje za mene'. Bio je vrlo problematičan, svi su ga se plašili", dodaje meštanin.

Radnica prodavnice ispred koje se i dogodilo ubistvo, opisala je šta se dogodilo. Ona je i dalje vidno uznemirena.

"Izašao je i ja sam videla da se koškaju, pa sam odmah pozvala policiju. U prodavnici je bila još jedna žena, zaključale smo vrata i tako čekale", ispričala je ona.

Meštani dalje tvrde da ovaj sukob datira od pre par godina, navodno zbog neke devojke koju je N.S. "oteo" stradalom D.I. Pre mesec dana, D.I. je srpom napao majku N.S. i naneo joj povrede zbog kojih je završio u zatvoru.

"Obojica su živeli sa majkom, ali su majku ubijenog smestili u Domu starih zbog njene bezbednosti, tako da je on bio sam", naveli su meštani.

Pogledajte snimak sa mesta zločina u Žitorađu

This browser does not support the video element.

Ubistvo u selu kod Žitorađe  Kurir

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

VELIKA VEROVATNOĆA DA JE ĆERKA KOJA SE SUMNJIČI ZA UBISTVO MAJKE IZVRŠILA SAMOUBISTVO! Komšinica sumnja da je ona počinila zločin  kurir televizija

(Kurir/MONDO/A.B.)