"Audi" je skroz smrskan: Prve slike sa mesta nesreće u Lazarevcu, stradali brat i sestra i taksista (Foto)

Meštani Lazarevca tvrde da se na istom pružnom prelazu već dogodilo sedam tragedija.

Kurir/Petar Aleksić

Na pružnom prelazu u selu Petka kod Lazarevca danas  oko 12:45 časova dogodila se stravična železnička nesreća kada je voz udario automobil u kojem su bile četiri osobe od kojih su tri stradale na licu mesta. Poginuo je vozač taksija i brat (12) i sestra (14), dok se ocu stradale dece lekari bore za život.

Uviđaj je i dalje u toku, tela stradalih nisu pomerena. Meštani tvrde da signalizacija već duži vremenski period ne radi, dok "Železnica Srbije" u svom saopštenju nakon nesreće kaže suprotno, odnosno da su svi uređaji na putnom prelazu bili uključeni i ispravni.

"Više od dva sata smo ovde okupljeni, gledamo i ne možemo da poverujemo, iako ovo nije prvi put da se dešava. Samo na ovo istom mestu do sad je došlo do čak sedam tragedija, moj otac je stradao na isti način pre 26 godina, i i dalje se dešavaju nesreće. Voz je vukao automobil nekoliko metara, zaustavio se tek gore bliže kući. Od automobila nije ostalo apsolutno ništa, kada smo videli, odmah smo znali da ima mrtvih", rekli su meštani.

Pogledajte fotografije sa mesta nesreće kod Lazarevca

Pogledajte snimak sa mesta nesreće kod Lazarevca

This browser does not support the video element.

Jezive scene na pruzi kod Lazarevca, poginulo dvoje dece i taksista  Kurir/Petar Aleksić

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

NOVI NACRTI IZMENE ZAKONA O BEZBEDNOSTI U SAOBRAĆAJU! Koković pre javne rasprave otkrio: Oduzimanje vozila i do dve godine?  Kurir televizija

(Kurir/MONDO/Aleksandar Blagić)