"Zašto uze moju decu, što ne uze mene" Žena prva stigla na mesto sudara voza i auta, prizori lede krv (Foto)

Otac poginule dece kod Lazarevca je nakon nesreće zapomagao i vikao "Zašto uze moju decu, što ne uze mene".

Kurir/Petar Aleksić

Otac M.D. (38) poginule dece na pružnom prelazu kod Lazarevca, pušten je iz bolnice i nakon nesreće je vikao "zašto uze moju decu, što ne uze mene". Meštani su se brzo okupili na mestu nesreće i tamo su zatekli prizor koji se, prema njihovim rečima, "ne zaboravlja".

"Sve vreme sam bila napolju, voz prolazi svakodnevno i to po više put tik uz našu kuću. Ovo nije prvi put da dolazi do tragedije, mi smo se ovde svačega nagledali, ali ovo danas se ne zaboravlja, ostaće mi ovaj prizor u pamćenju ceo život. Odjeknulo je kao bomba, udarac je bio toliko jak da smo se svi zaprepastili. Prekrstila sam se nekoliko puta i molila Boga da nema stradalih.

Pre dva meseca su na istom mestu doživeli nesreću otac i sin, ali voz ih je samo gurnuo sa puta i na sreću preživeli su, a sada ovolika tragedija. Prišla sam da vidim ima li živih, a ono što sam videla, proganjaće me ko zna koliko. Taksista je bio mrtav za volanom, otac dečaka i devojčice je još tad bio u svesnom stanju. Dečak je ispao iz vozila od te siline, a devojčica je bez znakova života takođe ležala pozadi.

Gledaš u sve njih i ne znaš kako da pomogneš, niti im možeš pomoći. Nesrećni otac je vikao 'zašto uze moju decu, što ne uze mene', bilo je jezivo. Gađao je voz kamenjem iz sve snage, a iz voza niko nije izlazio dok nije stigla policija i hitna pomoć", ispričala je meštanka.

Da podsetimo, u selu Petka kod Lazarevca dogodila se nesreća danas oko 12:45 časova kada je voz udario u taksi vozilo marke "audi". Vozač taksija prošao je na crveno svetlo, a da je svetlosna signalizacija radila potvrdio je i potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Pogledajte fotografije sa mesta nesreće kod Lazarevca

Pogledajte snimak sa mesta nesreće kod Lazarevca

This browser does not support the video element.

Snimak stravične nesreće na pruzi kod Lazarevca kada je voz udario u automobil  Kurir

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

EKIPA KURIRA NA MESTU NESREĆE! Meštaninu kome je otac poginuo na pruzi šokirao: Signali se ne čuju, a voz se ZBOG OVOGA ne vidi!  Kurir televizija

(Kurir/MONDO/Aleksandar Blagić)