"Dugo je taksirao na crno, poznavao je ljude iz auta" Oglasila se rođaka preminulog taksiste o nesreći kod Lazarevca

Rođaka poginulog taksiste kod Lazarevca oglasila se o nesreći koja je potresla celu Srbiju.

Privatna arhiva

Celu Srbiju uznemirila je današnja teška nesreća u kojoj je voz udario automobil marke "audi" na pružnom prelazu u selu Petka kod Lazarevca u kojem su bile četiri osobe od koje su tri preminule na licu mesta. U taksi vozilu kojim je upravljao M.L. bio je on sa muškarcem M.D. i njegovo dvoje dece koja su poginula od siline udarca.

Rođaka stradalog taksiste oglasila se o jezivom sudaru. Sin preminulog vozača taksija saznao je za strašnu vest na moru u Crnoj Gori.

"Tragedija! Moj muž se ugušio u suzama kada je saznao da je Milan poginuo. Kažem mu čoveče polako, smiri se, nažalost, sad ništa više ne može da se uradi. Ovo je nezapamćena tragedija kod nas u porodici.

Još uvek čekamo da vidimo kako je tačno došlo do udesa, jer niko od plača ne može tačno da nam objasni. Milanovog sina iz prvog braka, koji je odrastao, dočekala je tužna vest na moru u Crnoj Gori. Naime, on je dečko sinoć otišao sa svojom porodicom na odmor, i tamo je saznao da je ostao bez oca. Zvao je redom rođake da vidi o čemu se radi.

Dugo je taksirao na crno i te ljude koji su bili sa njim u kolima, često je vozio. Nikada nije pio, niti je imao neki problem, a koliko se sećam nije imao ni saobraćajne nezgode ranije. Milan je bio dobrica i uvek nam je bilo veoma teško što nema sreće u ljubavi, jer se razvodio. Nekoliko puta se ženio", ispričala je rođaka.

Da podsetimo, nesreća se dogodila danas oko 12:45 časova. Na snimku nesreće vidi se da je taksista prošao na crveno svetlo i da je svetlosna signalizacija radila.

Pogledajte fotografije sa mesta nesreće kod Lazarevca

Pogledajte snimak sa mesta nesreće kod Lazarevca

This browser does not support the video element.

Snimci sa mesta nesreće kod Lazarevca  Kurir

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Snimci sa mesta nesreće kod Lazarevca  Kurir

(Kurir/MONDO/Aleksandar Blagić)