"Pustite me 2 minuta, da mu uzmem oko koje je uzeo njoj": Potresno svedočenje Marijane, majke ranjene Anđele

Marijana Stevanović je u jednom trenutku zaplakala, a zatim se i okretala ka boksu gde sede okrivljeni.

Facebook/privatna arhiva

U zgradi Specijalnog suda u Beogradu za danas je završeno suđenje Urošu Blažiću, optuženom za masakr u selima Malo Orašje i Dubona, a pred sam kraj suđenja za govornicu je izašla Marijana Stevanović, majka teško ranjene Anđele. Marijana je tokom svog govora uputila teške reči Blažiću, zahtevajući da proživi istu patnju koju je naneo njenoj ćerki i drugim žrtvama.

"Imam pitanje, bavimo se ovde oružjem i tim gospodinom, a pitam se sada zašto cela porodica ovde nije uhapšena. Zašto porodica Blažić ne sedi ovde, da proživi sve ovo kao i mi. Moje dete je sada dobro, u septembru imamo terapije. Hoću da kažem ovom ovde malom g*vnu, pustite me samo dva minuta da mu uzmem to levo oko koje je uzeo mojoj ćerki. Da mu uzmem to levo oko. Zamislite da mu svi ubijeni i ranjeni mogu da uzmu organ koji je on njima uzeo od njega ne bi ništa ostalo. To imam da kažem ovom malu g*vnu. Bavim se svojim detetom, vaspitavala sam je. Za mlađe g*vno nisam nikad čula, ali za ovog matorog sam čula. Ubijao je i mačiće i kučiće, svi znaju da je bio idiot", navela je ona.

Marijana Stevanović je u jednom trenutku zaplakala, a zatim se i okretala ka boksu gde sede okrivljeni. Inače, povređena Anđela je bila u vezi sa ubijenim Nemanjom Stevanovićem.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Drugi dan suđenja Urošu Blažiću  Kurir

(Kurir/Mondo/U. M.)