"Bio je divno dete, u potpunom sam šoku": Komšije o mladiću koji je sa maloletnicima do smrti tukao čuvara na Adi

Komšije su šokirane zbog mladića koji je sa dva maloletnika nasmrt pretukao čuvara na Adi Ciganliji.

Mondo/Stefan Stojanović/Kurir/Nemanja Nikolić

V. M. (19) uhapšen je sa još dvojicom drugova od 16 godina, koji se sumnjiče da su 20. avgusta tokom noći u napuštenom objektu na Adi Ciganliji brutalno pretukli muškarca M. S. (64), koji je usled teških telesnih povreda preminuo u bolnici.

Otac jednog od osumnjičenih potvrdio je za "Blic" da je V. M. uhapšen. "On se nalazi u pritvoru. Ne živi ovde, živi sa majkom već duže vreme. Nikada nisam imao problema sa njim", rekao je on.

Komšinica osumnjičenog mladića koji je navodno naneo teške telesne povrede M. S. kaže za "Blic" da je on bio "dobro dete".

"On je išao u osnovnu školu sa mojom unukom, bio je divno dete. U tom periodu je živeo sa ocem kod nas u zgradi. Već duže vreme je kod majke. Nisam znala da je on to uradio, u potpunom sam šoku, ne mogu da verujem. Bio je tako dobro dete, verovatno se uhvatio lošeg društva", kaže za "Blic" komšinica.

Redom razbijali lokale po Adi

Podsetimo, muškarac M. S. (64) preminuo je u Urgentnom centru nakon što su ga trojica mladića brutalno pretukli u napuštenom objektu na Adi Ciganliji. Oni su nakon toga krenuli redom da provaljuju u ugostiteljske objekte i uništava inventar.

"Njih su snimile kamere sa lokala. Na snimku se vidi kako se teturaju, padaju jedan preko drugog. Upali su u kiosk brze hrane, ukrali šta su našli u frižideru i seli ispred da jedu kao da se ništa nije desilo", reči su muškarca, vlasnika jednog od lokala na Adi Ciganliji, u koji su mladić (19) i dvojica šesnaestogodišnjaka upala pre nego što su nasmrt pretukla M. S. (64) koji je kasnije preminuo u Urgentnom centru.

Takođe oni su kako kaže radnik sa Ade napali i pretukli još dvoje ljudi.

"Isto veče kada su ga pretukli, napali su i još jednog muškarca koji je bio sa devojkom. Devojci su slomili vilicu i nos", rekao je za radnik sa Ade Ciganlije.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Tuča u Novom Pazaru  RINA

 (Blic/MONDO/J.D.)