"Nikad joj nije oprostio što se nije udala za njega" Ovo je muškarac koji je ubio ženu kod Vranja, pa presudio sebi

D.J. iz Jagodine ubio je 27. avgusta svoju bivšu suprugu V.K. iz Beograda u kući njene majke u selu kod Vranja.

društvene mreže

Muškarac D.J. iz Jagodine ubio je 27. avgusta ove godine svoju bivšu devojku V.K. iz Beograda u kući njene majke u selu Vrtogoš kod Vranja. On je prvo ubio nju u ranim jutarnjim časovima, da bi nakon toga izvršio samoubistvo.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Vranju. Prijatelj bivših emotivnih partnera otkrio je detalje o muškarcu koji je počinio zločin.

"D. i V, bili su u mladosti u vezi i to dok je on živeo u Bujanovcu, a žrtva u Vrtogošu. Putevi su im se razišli kada je on otišao na odsluženje vojnog roka, a nju je otac, vojno lice poveo u Skoplje. Lepa V. se kasnije udala za generala iz Slovenije i rodila mu ćerku, a D. je upoznao devojku sa kojom je počeo da živi, kasnije su dobili i sina. Ubica je držao kafić u Bujanovcu, a u potrazi za boljim životom otišao je u Jagodinu, gde je imao perionicu, kiosk brze hrane, prodavnicu polovne robe, ali je i dalje bio jako nesrećan, jer je patio za V. i njihovom mladalačkom ljubavi. Nikad joj nije oprostio što se nije udala za njega", navodi prijatelj bivših emotivnih partnera za "Novosti".

Kako je dalje ispričao prijatelj D.J, pre nekoliko godina odlučio je da pošalje majci V.K. spomenar kako bi ona videla kako su se voleli. Tada je V.K. živela u Beogradu.

"V. je tada živela u Beogradu, a kada joj je majka rekla za to, odlučila je da uspostavi kontakt sa D. Počela je da dolazi kod njega u kuću nadomak Jagodine, a D. je, navodno, ostavio suprugu i sina zbog V. D. je navodno, bio patološki ljubomoran, jer je V. bila izuzetno lepa i atraktivna žena. Njegova ljubomora išla je toliko daleko da nije smela da se javi advokatima koji joj sređuju penziju pokojnog supruga. Umeo je da bude grub prema njoj, a kada ju je fizički napao ona ga je napustila i prijavila policiji i vratila se u Beograd. D. je nakon te prijave, navodno, zapao u tešku psihičku krizu i lekari su mu konstatovali da je u depresiji. Od kada ga je V. napustila nije mogao da zaspi bez terapije i lekova koji su mu prepisani. V. nije htela da čuje za njega, a on je smislio da ode kod njene majke u selu kod Vranja, jer je znao da će ona doći kod majke na slavu. Tada je i ubio i nju i sebe. I uništio sve ljude kojima su bili važni. Ubio je u majčinoj kući", zaključio je prijatelj bivših emotivnih partnera.

Pogledajte fotografije sa mesta zločina kod Vranja

Ako trpite nasilje, kontakt telefoni Savetovališta protiv nasilja u porodici (SOS telefon i sigurna kuća) su:

0900-011-011, besplatan poziv, radnim danima od deset do 19 časova
011 2769-466, radnim danima od deset do 19 časova
062304-560, od 19 do deset časova
Hitni pozivi za prijavu nasilja u porodici mogu se izvršiti na broj 0900-100-600 od 00 do 24 časa, besplatnim pozivom.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Ubistvo u selu kod Žitorađe  Kurir

(Kurir/MONDO/Aleksandar Blagić)