"Sigurni smo da je to Aleksandar": Oglasili se detektivi sa Kipra, otkrili šta je sve pronađeno zajedno sa telom

Pored tela zasad neidentifikovanog mladića pronađeni su i određeni predmeti.

društvene mreže

Telo za sada neidentifikovane muške osobe pronađeno je u četvrtak na Kipru u Aja Napi, a sumnja se da je u pitanju mladić iz Leskovca Aleksandar Gligorijević (26) koji je nestao 26. jula u Aja Napi. Telo su pronašli privatni detektivi sa Kipra "Bakun investigejtic end sekjuriti grup" (Bakun investigative and security group) koji su se oglasili za Kurir i rekli da nemaju nikakvu sumnju da je to Aleksandar.

Prema njihovim rečima oni su telo pronašli u šumi za samo 40 sati potrage od kako su angažovani.

"Mi uopšte ne sumnjamo u identitet, uzbeđeni smo da je to Aleksandar, ali ne možemo otkrivati nikakve detalje dok policija ne završi sve neophodne analize kako bi ova informacija bila i zvanično potvrđena", kažu nam iz ove agencije i dodaju:

"Nas je angažovala Aleksandrova majka i ona žena sada čeka da se obave sve neophodne procedure. Telo je pronađeno u blizini smeštaja u kom je Aleksandar boravio".

Kako su nam ispričali, postoje predmeti koji su pronađeni, a koji su im do sada ukazali na to da jeste u pitanju mladić iz Leskovca za kojim se trgalo mesec i po dana.

"Određeni predmeti su nam omogućili dosadašnju identifikaciju i na osnovu toga sa sigurnošću tvrdimo da je u pitanju Aleksandar. Porodica svakako treba da sačeka da se završi ceo postupak, a rezultati DNK analizen biće potvrđeni u ponedeljak", navode iz agencije.

Aleksandrova majka Jasmina takođe se oglasila i to nakon što su negov otac i prijatelji objavili da je njegovo telo pronađeno.

facebook / dejan gligorijevic 

"Još uvek nije urađena DNK analiza, ja se nadam da to nije moj Aleksandar i sačekaću dok mi policija zvanično ne potvrdi ovu informaciju. Ne želim da tako brzo donosim zaključke", rekla je Jasmina.

Prema njenim rečima, ona ne želi da poveruje odmah u to jer je za vreme dok je ona na Kipru i traži Aleksandra bilo više čudnih situacija.

"Sačekaću da mi neko to potvrdi ili opovrgne. Telo jeste pronađeno i ja sam i dalje na Kipru zbog svih procedura koje slede, ali i dalje čekam informaciju da li je to moj Aleksandar", rekla je njegova majka.

Ona nam je potvrdila da je ona angažovala privatne istražitelje i da su oni telo pronašli za manje od dva dana. Podsetimo, Aleksandrov otac Dejan je objavio u petak na svom Fejsbuk profilu slike sina i napisao "in memoriam", a isto su uradilin i njegov drug sa Kipra i drugarica iz Srbije.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"KAD SAM GA ČULA DA PLAČE, REKLA SAM MU DA SE VRATI KUĆI, ALI NIJE ME POSLUŠAO" Aleksandrova majka kreće na Kipar da traži sina  Kurir televizija

(Kurir/Mondo/Aleksandra Virijević)