Zašto je Luka vozio brzo, je l' ga neko jurio? Misterija nesreće kod Mladenovca, otkriveni detalji istrage

Još uvek nije potpuno razjašnjeno šta se desilo Luki iz Beograda koji se devet dana vodio kao nestala osoba, sve dok nije pronađeno njegovo telo.

Kurir/Marko Karović/Društvene mreže

Luka Vuksanović (26) doživeo je saobraćajnu nesreću krajem avgusta kada je kod Mladenovca automobilom udario u zaštitnu ogradu, a samo 40 sekundi kasnije njega u potpuno smrskanom automobilu nije bilo. Devet dana za njim su tragali njegovi najbliži, a Lukino telo pronašao je policajac na 40 metara od mesta gde se zaustavio automobil.

U ovom slučaju postoje brojna pitanja na koja, za sada, nema odgovora, a policija ispituje zašto je Luka kritičnog dana vozio toliko brzo i da li ga je neko zapravo jurio. Kako se nezvanično saznaje, ovim slučajem se prvo bavila policija u Mladenovcu, međutim, kasnije je taj predmet uzela Uprava kriminalističke policije (UKP).

"Još uvek nema nalaza obdukcije jer se čeka toksikologija. Pretpostavlja se da je Luka imao velike unutrašnje povrede i da je instiktivno izašao iz automobila", kaže izvor.

Dobro poznavao taj deo puta

Prema rečima dobro obaveštenog izvora, Luka je vozio brz auto i potpuno je nejasno zbog čega je, uprkos tome što je dobro poznavao taj deo puta, "ispravio" krivinu.

"On je udario u zaštitnu ogradu, pregazio jedan parkirani stari automobil i još nastavio na močvarnom delu. Taj teren je prepun šiblja i gustog drveća", kaže izvor. Prema nezvaničnim saznanjima, pretpostavlja se da je Luka imao velike unutrašnje povrede i da se do jutra onesvestio.

Telo pronađeno nakon devet dana

Podsetimo, Luka Vuksanović doživeo je saobraćajnu nesreću pre 11 dana kada je, kako se sumnja, izgubio kontrolu nad vozilom, udario u zaštitnu ogradu, te sleteo sa puta.

Nakon samo 40 sekundi, kako je rekla njegova sestra, njega u vozilu više nije bilo. Za Lukom su njegovi najbliži uporno tragali devet dana, a njegovo telo je u ponedeljak, 2. septembra, pronašao policajac na samo 100 metara od mesta nesreće. Luka je inače iza sebe ostavio sina.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Mesto gde je nestao Luka iz Mladenovca  Kurir

 (Blic/MONDO/J.D.)