U teškoj nesreći kod Novog Sada poginuo poznati Novopazarac! On je otvorio prvu hidžab plažu u Crnoj Gori

Automobil kojim je upravljao sleteo je s puta pod zasad neutvrđenim okolnostima.

Mondo/Stefan Stojanović/Privatna arhiva

Almir Aljović, poznati Novopazarac koji je dugo godina živeo i radio u Švajcarskoj, tragično je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u blizini Novog Sada. Nesreća se dogodila u 11 časova, kada je automobil kojim je upravljao sleteo s puta pod zasad neutvrđenim okolnostima, saznaje Sandžak Danas.

Almir je bio u društvu ženske osobe, čiji identitet još nije potvrđen. Ona je s teškim povredama hitno prebačena u bolnicu, gde su se lekari borili za njen život, ali nažalost i ona je podlegla povredama. Prema informacijama sa lica mesta, udes je bio izuzetno težak, a vozilo u kojem su se nalazili potpuno je uništeno.

Privatna arhiva 

Almir je bio poznat po svom dugogodišnjem životu na relaciji Novi Pazar-Švajcarska-Ulcinj. Iako je sa porodicom godinama živeo u Švajcarskoj, često je boravio u Novom Pazaru, kao i u Ulcinju, gde je držao popularnu plažu pod nazivom "Pearl beach" u naselju Štoj. Mnogi prijatelji i poznanici iz Novog Pazara i Ulcinja ostali su šokirani vešću o njegovoj tragičnoj smrti. Izvori navode da su istražni organi na terenu i da će uskoro biti poznato više detalja o okolnostima koje su dovele do ove nesreće.

Vest o smrti Almira potresla je njegove prijatelje, porodicu i celu zajednicu. Almir je bio poznat i cenjen među Novopazarcima, Ulcinjanima, kao i među dijasporom u Švajcarskoj, gde je godinama živeo i radio. Društvene mreže preplavljene su oproštajnim porukama i fotografijama. Njegovi prijatelji, poznanici i svi koji su ga poznavali opraštaju se od njega s emotivnim rečima, objavljujući njegove fotografije.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Saobraćajna nesreća u Prokuplju  Privatna arhiva

(Sandžak Danas/Mondo/U. M.)