Dostavljač hrane udario predškolce na pešačkom prelazu: Nakon incidenta pokušao da pobegne

Dostavljač hrane je električnom biciklom udario decu na pešačkom u Beogradu.

MONDO/Stefan Stojanović

Danas se na uglu Ulice Vase Čarapića i Dositejeve dogodio incident, kada je dostavljač hrane na pešačkom prelazu udario dvoje dece.

Incident se dogodio oko 12h kada su deca iz vrtića, uz pratnju tri vaspitačice krenula na organizovanu turu posete Narodnom muzeju. Oglasila se menadžerka vrtića Ruža Kuljanski.

"Krenuli smo sa decom uzrasta šest godina na organizovnu posetu Narodnom muzeju, na raskrsnici je naišao autobus i vozač je zakočio, ali je nakon toga dostavljač hrane električnim biciklom proleteo kroz decu. Tom prilikom on je oborio dvoje dece, jedno ima povredu ruke i noge, drugo je prilikom pada zadobilo povrede na licu", priča i dodaje:

"Vozač autobusa, izašao je iz vozila i krenuo za dostavljačem koji je nonšalantno nastavio napred, sustigao ga je i udario. Mi smo sklonili decu sa strane da to ne gledaju, a da napomenem da su sa grupom bile tri vaspitačice, jedna na početku, jedna u sredini i jedna na kraju kolone. Mi se sada nalazimo u Tiršovoj gde se obavljaju pregledi dece, jer su mališani zaista istraumirani, a policija stiže za nekoliko minuta kako bi napravila uviđaj dece. Kada smo bili na licu mesta nismo zvali policiju, jer nam je bilo najbitnije da smirimo decu i sklonimo ih sa ulice", kaže Kuljanski.

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Lancani sudar (Most na Adi, ka Sajmu)   MONDO

(Informer/MONDO/Ivana Vlajković)