Drama na suđenju Urošu Blažiću: Onesvestio se svedok usled davanja iskaza

Onesvestio se svedok usled davanja iskaza na suđenju Urošu Blažiću.

Kurir/Nenad Kostić

Svedok Milan Lesić onesvestio se usred davanja iskaza na suđenju Urošu Blažiću. Kako prenosi Informer njih dvojica su bili druhari, a ovo je izgovorio pre nego što se onesvestio:

"Ostajem pri svojoj izjavi koju sam dao. Uroša sam znao dve do tri godine, nismo se puno viđali. Bio sam nekoliko puta kod njega u kući, bio sam u kući. Nikada mi nije spominjao oružje, stalno je pričao voću, i sadnicama. Nikada nije konzumirao alkohol, trenirao je u teretani, rekao mi je da je koristio suplemente. On nikada nije pokazivao agresiju, uvek je bio smiren, a trenirao je koliko znam mesec ili dva pred masakr, sećam se da je rekao kako će koristiti supstance, ali ja se u to ne razumem. Znam da je bio u inostranstvu, to je sve bilo kada se vratio, tada smo se videli poslednji put", izjavio je Lesić, koji se nakon toga onesvestio u sudnici, nakon čega je sudija predložila da on dođe naredni put kada mu bude bilo bolje.

Uskoro opširnije...

This browser does not support the video element.

Jovana Grgurević: Roditelj iz Dubone mi je rekao da ga nije iznenadio masakr u Ribnikaru! Razlog koji je naveo je zabrinjavajuć!  kurir televizija

 (Blic/Informer/MONDO/J.D.)