Poginule dve devojke kod Valjeva, jedna unuka poznatog ugostitelja: I ranije se dešavale nesreće na istom putu

Nekoliko nesreća sa smrtnim ishodom se dogodilo na putu kod Valjeva gde su u subotu stradale dve devojke.

MONDO/Uroš Arsić/Kurir/Damir Dervišagić

K. P. (23) koja je sinoć sa prijateljicom J. P. (24) poginula u teškoj saobraćajnog nesreći u mestu Blizonja kod Valjeva je unuka vlasnika jedne kafane u Valjevu.

"Stradala K. P. je ćerka A. P., čiji otac, poznat po nadimku Beli, drži jedan mali restoran u Valjevu. Pored njega, vlasnik restorana ima još jednog sina I. P. Čuli smo za tragediju. Strašno",rekao je jedan Valjevac.

Prema saznanjima, mladić V. K. (22) koji je vozio "audi 4" je iz sela Slatina kod Valjeva.

Teške telesne povrede je zadobio vozač V.K., D.Ž. (18) iz Valjeva i I.K. (22) iz sela Blizonje grad Valjevo. Sve troje su prevezeni u UC Beograd.

Nesreće se dešavale i pre na istom putu

Inače, na putu Valjevo-Šabac ranije su se dogodile još dve saobraćajke u kojima je poginulo petoro osoba, a među njima je i poznati rukometaš Ognjen Pejić.

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Draginja, 28 decembra 2021. poginuo je mladi i talentovani rukometaš ORK Metalac, Ognjen Pejić (21). Pored njega stradali su vozač Nemanja Aćimović (20) iz Osečine i Irena Maksimović (20) iz Valjeva. Do tragedije je došlo kad je vozilo u kome su se nalazili Nemanja, Irena i Ognjen, prešlo na suprotnu stranu i direktno se sudarilo sa kamionom.

Ognjen Pejić Peja je bio jedan od najboljih rukometaša ORK Metalac. Sa 12 godina je počeo da se bavi rukometom u Omladinskoj školi Metalca, već sa 15 godina je igrao Inter-ligu a potom i Super 'B' ligu.

Samo dva i po meseca ranije, u čeonom sudaru "škode" i "opela" 2. oktobra 2021. godine stradale su dve osobe, a lekari su se borili tada za život jednog teško povređenog muškarca. Od siline udara na licu mesta poginuli su M.Đ, koji je upravljao 'opelom', i njegova tašta M.A.iz Valjeva, dok je vozač drugog vozila prevezen u valjevsku bolnicu, gde su se borili za njegov život.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Preko 350 ljudi poginulo u saobraćajnim nesrećama od početka godine! Uvodi se novi sistem, a najčešći uzrok udesa je ovaj  kurir televizija

 (Informer/MONDO/J.D.)