Makljaža u centru Čačka: Grupa napadača pretukla dvojicu tinejdžera, slomili im vilice, kamere sve snimile

Policija traga za napadačima koji su pretukli dvojicu tinejdžera u centru Čačka.

MONDO/Stefan Stojanović

U Čačku su nedavno brutalno prebijena dva mladića starosti 18 i 16 godina, a njih je nezvanično, tukla grupa od oko 15 momaka. Incident se odigrao u strogom centru grada, na Gradskom šetalištu, u večernjim satima.

Tri dana nakon ovog prebijanja, u mestu nedaleko od Čačka, pretučen je mladić, školski drug jednog od povređenih. Čačani su u strahu i očekuju hitnu intervenciju policije.

"Starijeg mladića je bez ikakvog razloga napala okupljena grupa, a mlađi je pritrčao u njegovu odbranu. Obojica su teško povređeni, starijem su polomljene obe vilice i operisan je u čačanskoj bolnici, a mlađem su izlomili rebra. Tri dana kasnije, prebijen je dečak u jednom selu nadomak Čačka, a dok su ga tukli, pretili su mu i vikali da ih je 'drukao' policiji. Niko od prebijenih ne poznaje napadače, niti su ranije imali bilo kakav kontakt sa njima", kaže poznanik prebijenih mladića, takođe uplašen za svoju bezbednost.

Inače, prvi incident u kojem su povređena dvojica Čačana se odigrao u strogom centru Čačka, na Gradskom šetalištu, gde se nalaze banka, hotel, apoteke, menjačnica, brojni butici i kafići, od kojih je većina pokrivena video-nadzorom.

Iz Osnovnog javnog tužilaštva u Čačku su potvrdili da su dvojica mladića pretučena u centru grada, od strane, za sada još nepoznate grupe napadača.

"Dežurni javni tužilac naložio je Policijskoj upravi u Čačku preduzimanje svih radnji u cilju identifikacije napadača protiv kojih će biti pokrenut i vođen predistražni, odnosno krivični postupak", naveo je Vladimir Perišić, PR Osnovnog javnog tužišaštva u Čačku.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Tuča u Novom Pazaru  RINA

 (Kurir/MONDO/J.D.)