Dvojica Srba s nožem upala u kockarnicu u Petrovcu: Pretili radnici, odneli preko 600 evra

Državljani Srbije B. M. (28) iz Rume i D. S. (27) iz Zrenjanina su odmah uhapšeni.

Natalya Volchenkova/shutterstock

Službenici Regionalnog centra bezbednosti "Jug", Odeljenja bezbednosti Budva, rasvetlili su krivično delo razbojništvo i osumnjičene lišili slobode.

"Dežurnoj službi Odeljenja bezbednosti Budva prijavljeno je od strane zaposlene u jednom automat klubu koji se nalazi u Petrovcu, da su dva nepoznata lica, uz pretnju hladnim oružjem - nožem, po njen život i telo, otuđila novac u iznosu od 610 evra, nakon čega su se dali u bekstvo" potvrđeno je za RINU.

Policijski službenici su odmah nakon primljene prijave izašli na lice mesta, sa događajem upoznali nadležnog tužioca, po čijem je nalogu izvršen uviđaj.

Postupajući tužilac je kvalifikovao krivično delo razbojništvo i naložio preduzimanje daljih mera i radnji u cilju identifikacije počinilaca i rasvetljavanja događaja.

Preduzimajući niz operativno taktičkih mera i radnji iz svoje nadležnosti policijski službenici Stanice kriminalističke policije Odeljenja bezbednosti Budva su identifikovali dva lica za koja se sumnja da su izvršioci ovog krivičnog dela državljani Srbije B. M. (28) iz Rume i D. S. (27) iz Zrenjanina.

Oni su juče uhapšeni, te će uz krivičnu prijavu biti privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Mup hapšenje  MUP

(RINA/MONDO/N.D.)