"Bili su na samom rubu mosta, čuo se jak prasak": Očevidac sudara kod Bačkog Petrovca opisao jezive prizore

Očevidac jezive saobraćajke kod Bačkog Petrovca opisao je strašne scene.

instagram/192.rs/screenshot

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče na ulazu u Bački Petrovac iz pravca Novog Sada poginula je žena S. J. (38), dok su njen suprug Ž. J. (36) i troje maloletne dece zadobili teške povrede!

"U udesu su učestvovala dva vozila, a žena koja je bila na mestu vozača u automobilu marke "fijat multipla" podlegla je povredama koje je zadobila u sudaru s "mercedesom" u kom su bila dvojica muškaraca", rekao je izvor i dodao da su vozač i suvozač "mercedesa" prošli bez težih povreda.

Do sudara dva vozila došlo je oko podne, a prema rečima očevidaca nesreće, prizor je bio stravičan. Vozilo u kojem je bilo petoro članova iste porodice smrskan je gotovo do neprepoznatljivosti, dok je "mercedesu" uništen prednji deo, ali je kabina ostala praktično netaknuta!

"Išao sam u suprotnom smeru od kretanja "fijata" i samo što sam prešao most čuo se jak prasak! Odmah mi je bilo jasno da se dogodio sudar. Zaustavio sam se i vratio do mosta i tada sam video jedan automobil kako se zadnjim točkovima zaustavio na samoj ogradi mosta. Samo čudom nije pao u kanal pun vode ispod mosta", rekao je jedan od očevidaca koji je dodao da je siguran da bi tragedija bila još veća da je vozilo sletelo u kanal!

On je rekao i da je ekipa Hitne pomoći brzo došla na mesto nesreće, a da su vatrogasci morali da seku lim "fijata" da bi izvukle vozača i tri devojčice koje su se nalazile na zadnjem sedištu vozila.

"Saobraćaj je satima bio obustavljen, a okupljeni ljudi su pokušavali kako bi pomogli povređenima. Međutim, tek kad su došli vatrogasci uspeli su da izvuku putnike iz "multiple". Nagledao sam se svačega u životu, ali ovo mi zaista nije bilo prijatno", rekao je očevidac.

Policija juče nije saopštavala kako je do nesreće došlo i to će biti utvrđeno tek detaljnom istragom.

Povređena S. J., koja je bila za volanom "fijata", hitno transportovana u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodina, ali ubrzo je izdahnula od povreda i pored svih napora lekara.

"Devojčice uzrasta od deset, devet i sedam godina zbrinute su u Dečijoj bolnici u Novom Sadu. Jedna od njih prošla je sa lakšim povredama, međutim dve devojčice su zadobile teške povrede, ali nisu životno ugrožene", naglasio je on.

Otac devojčica, koji je u momentu nesreće sedeo na mestu suvozača, takođe je zadržan u bolnici zbog teških povreda.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Lancani sudar (Most na Adi, ka Sajmu)   MONDO

(Kurir/MONDO/Nevena Davidović)