Dečak ubica pristao da svedoči! Odgovaraće na više od 250 pitanja

Dečak ubica će danas morati da odgovori na svako postavljeno pitanje.

Twitter/printscreen

Samim tim što je pristao da svedoči u postupku protiv svojih roditelja, dečak ubica će danas morati da odgovori na svako postavljeno pitanje. To znači da, za razliku od svojih roditelja, koji su do sada odbijali da odgovore na postavljena pitanja, dečak ubica će morati svako pitanje da obrazloži.

Novinarka Kurira, Jelena Spasić, ekskluzivno je otkrila nove detalje u vezi sa suđenjem maloletnom dečaku koji je odgovoran za tragediju u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". Prema njenim saznanjima, doneta je odluka da dečak, umesto da svedoči iz posebne prostorije, stane za govornicu ispred sudskog veća, roditelja ubijene dece i svojih roditelja.

"Prema poslednjim informacijama koje imam, doneta je odluka da ne svedoči iz posebne prostorije nego da stane za govornicu ispred veća, roditelja ubijene dece i njegovih roditelja. Sudnica je podeljena na tri dela i prostor za govornicom je podeljen neprobojnim staklom od prostora gde će sedeti njegovi roditelji. Roditelji ubijene dece će sedeti u blizini. Glavni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović je već u sudnici i lično će postavljati pitanja, što je neuobičajeno. Roditelje dece ubijene u Ribnikaru pripremili su više od 250 pitanja koja planiraju da postave dečaku ubici, ukoliko pristane da svedoči. Roditelji su, prema nezvaničnim informacijama, maloletnog ubicu ispitivali i kada je saslušavan u istrazi protiv oca", otkrila je Jelena Spasić.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

DEČAK UBICA ZNAO DA NEĆE ODGOVARATI! Sudski veštak Ljubiša Božić o suđenju za masakr u RibnikaruDEČAK UBICA ZNAO DA NEĆE ODGOVARATI! Sudski veštak Ljubiša Božić o suđenju za masakr u Ribnikaru  Kurir televizija

(Kurir/Mondo/U. M.)