Video napadače, pa izvadio pušku i zaleteo se na njih: Otkriveno ko je unakažen na pumpi kod Kragujevca (Foto)

Na pumpi u Kragujevcu izbila je velika tuča, a policija je uhapsila tri osobe.

Kurir/D.Đ.

Na benzinskoj pumpi u Kragujevcu večeras oko 19 časova izbila je tuča u kojoj je povređen jedan muškarac, a trojica su uhapšena. Jedan mladić zadobio je teške telesne povrede, uključujući i ozbiljne posekotine.

U pitanju je šef pumpe koji je odnedavno na toj poziciji. Kako kažu žitelji Petrovca na ulazu u Kragujevac, uzrok incidenta su raniji lični neraščišćeni računi povređenog sa trojicom muškaraca koje je policija uhapsila, kao i da incident nema veze sa radom pumpe.

Pogledajte fotografije sa mesta obračuna na pumpi kod Kragujevca

Kako je ispričao jedan meštanin, pre izvesnog vremena, trojica uhapšenih muškaraca su tukla tog muškarca nakon svađe. On je danas sedeo u kafiću preko puta kada ih je video da su se zaustavili na benzinskoj pumpi.

Mislio je da su došli zbog njega i izvadio je pušku iz svog automobila, dok su oni izvukli sekiru i krenuli su prema njemu. On je pucao u vazduh, ali su trojica muškaraca uspela da ga savladaju i žestoko su ga pretukli i naneli mu posekotine sekirom po rukama.

Hitna pomoć ga je prevezla u bolnicu, dok je policija brzo identifikovala i uhapsila trojicu muškaraca. Uviđaj je završen, sve okolnosti biće poznate tokom istrage.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Tuča u Novom Pazaru  RINA

(Kurir/MONDO/Aleksandar Blagić)