Ovo je poznati biznismen iz Čačka! Bavio se fudbalom, novac stekao u Austriji, pa pao zbog droge

Osumnjičeni S. S. ranije se bavio i fudbalom, nakon čega je u Austriji gde je živeo nekoliko godina, radio i kao fizičko obezbeđenje po raznim klubovima.

Privatna Arhiva, MUP Srbija

Poznati biznismen iz okoline Čačka, S. S. (64), uhapšen je u selu Viljuša, gde je i živeo, kada su, pripadnici policije u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Čačku, u njegovom domaćinstvu zatekli zasade marihuane i laboratoriju. Podsećanja radi, zajedno sa njim, u istoj akciji, odnosno zbog trgovine narkoticima, uhapšeni su i G. S. (42) iz Čačka, kao i D. R. (21) iz Inđije.

Osumnjičeni S. S. ranije se bavio i fudbalom, nakon čega je u Austriji gde je živeo nekoliko godina, radio i kao fizičko obezbeđenje po raznim klubovima. Po dolasku u Srbiju, sav novac koji je stekao u stranoj zemlji, uložio je u podizanje etno-domaćinstva na kojem se i danas nalazi nekoliko bungalova za smeštaj gostiju.

Međutim, poznanike osumnjičenog, zatekla je vest da je uhapšen zbog trgovine narkoticima. Kako kažu, prema onome što znaju o osumnjičenom, S. S. nikada ranije nije imao problem sa zakonom, te je ovo za njih veliko iznenađenje.

"Istina je da je poslednjih mesecima imao novčanih problema, mučio ga je veliki dug za struju, ali živeo je od izdavanja objekata u etno-selu, međutim, i pored toga, verovatno je imao velike troškove. Ne bi čudilo da je imanje izdao nekom za ovaj prljav posao, u kome je on izvukao deblji kraj", navodi poznanik i podseća da mu se S. S. pre oko pola godina požalio da u kompleksu ima gosta koga ne može da se otrese.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Hapšenje zbog oružja na Novom Beogradu  MUP

(Kurir/Mondo/U. M.)