"Znamo gde živiš, doći ćemo ti na vrata": Pretio roditeljima Danke Ilić, policija pronašla šokantne stvari u stanu

Poznati su novi detalji u vezi hapšenja u Boru zbog pretnji porodici Danke Ilić.

Facebook/printscreen

Na teritoriji Bora uhapšene su dve osobe zbog sumnje da su upućivali pretnje roditeljima nestale i ubijene devojčice Danke Ilić, a policija je pretresom stana pronašla municiju devet milimetara, kao i neidentifikovanu eksplozivnu napravu. On se oglasio nakon hapšenja gde je naveo da on i njegova supruga nisu prijavili te osobe.

"Radi obezbeđivanja dokaza, obavljen je pretres stana osumnjičenog D. S. i kod kojeg su, osim sredstava komunikacije, nađeni i meci kalibra devet milimetara, kao i zasad neidentifikovana eksplozivna naprava sa štapinom i elektronskim detonatorom. Kod njegove vanbračne supruge nađena je i određena količina droge amfetamin", saznaje se nezvanično.

Miloš Ilić ispričao je da su on i njegova supruga Ivana i ranije dobijali razne pretnje. U velikom razgovoru ispričali su kako se osećaju i šta misle o celom slučaju, a on je nakon hapšenja rekao šta misli o tim osobama koje su im pretile.

"Čuo sam da su nam pretili putem društvenih mreža, odnosno u lajv uključenjima na TikToku govorili su svakakve gluposti, pretili meni i mojoj porodici, spominjući i našu Danku. Što se mene tiče, njih dvojica su sami sebe prijavili policiji. Taj snimak je došao do nadležnih, ja nisam ni morao da reagujem, a i nemam potrebe za tim, ne želim da se bavim time uopšte, jer je reč o pravim glupostima", kazao je Miloš Ilić i dodao kakve pretnje je dobijao: Znamo gde živiš, doći ćemo ti na vrata, čupaćemo ti uši.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Kuća i put na kojem je nestala Danka Ilić  Nemanja Nikolić

(Kurir/MONDO/Aleksandar Blagić)