"Majka se tuširala, a otac najverovatnije zaspao na kauču": Novi detalji tragedije u kojoj je poginuo dečak (2)

Dečak je nakon pada davao znake života, ali je nakon nekoliko sati, i pored borbe lekara da mu spasu život, podleglo povredama.

Instagram/indeksonline_rs

Prema nezvaničnim saznanjima, majka dvogodišnjeg dečaka, koji je juče pao sa stambene zgrade u centru Novog Pazara, u trenutku nesreće bila je u kupatilu i tuširala se, a otac, koji je nešto ranije došao sa posla, najverovatnije je zaspao na kauču u dnevnoj sobi.

Incident se dogodio oko 16 časova u centru Novog Pazara. Dečak je nakon pada davao znake života, ali je nakon nekoliko sati, i pored borbe lekara da mu spasu život, podleglo povredama. Jedan od rođaka porodice nastradalog deteta kaže da se dete pre nesreće igralo po stanu i da ništa nije ukazivalo na tragediju.

"Majka je sunčan dan iskoristila da sredi stan, dete je trčalo i igralo se po stanu. Kada je muž došao sa posla majka je otišla da se istušira. Otac je najverovatnije zaspao na kauču, a iz sna ga je probudila vriska supruge i majke dečaka", kaže on za Informer.

Kako se sumnja, dete se popelo na sims i kroz otvoren prozor palo sa trećeg sprata na beton.

"Prizor je bio zastrašujuć. Roditelji su izleteli iz zgrade i jaukali. Govorili su: 'Preživi molim te'. Međutim maleni nije izdržao", dodaje on.

Ocu i majci dečaka to je bilo prvo dete. U toku je istraga povodom ove nesreće, a više detalja biće poznato nakon što roditelji dečaka daju izjavu u policiji.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Novi Pazar, uhapšeno lice koje je bežalo policiji u centru grada  Video plus

(Informer/Mondo/U. M.)