"Čuvaću naše tajne i lepe dane kao da si tu": Prijatelji se opraštaju od Srpkinje koja je poginula u Njujorku

Njeni prijatelji pokrenuli akciju za prikupljanje novca za transport njenog tela iz SAD u Srbiju, kako bi pomogli njenim roditeljima da se poslednji put oproste od nje.

Printscreen/Serbian Times

"Zauvek ćeš ostati delić moje duše koji je znao sve, uvek razumeo", napisala je prijateljica Tamare Lapadatović (35), Srpkinje koja je sa državljaninom Crne Gore Aleksandrom Jokanovićem stradala u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u NjujorkuPrijatelji stradale Tamare, opraštaju se od nje na društvenim mrežama, a reči jedne od njih kidaju dušu.

"Naši dani i noći u kojima smo svašta delile i pričale jedna sa drugom. Znala si moju ljubav prema tebi. I nosi je sa sobom uvek. A ja ću nositi tvoju čuvati naše tajne i naše lepe dane kao da si tu! Zauvek ćeš živeti u mom srcu! Počivaj u miru anđele moj najlepši. Volim te zauvek", napisala je Tamarina prijateljica na društvenim mrežama sa njihovim zajedničkim fotografijama.

Tamara je poreklom iz okoline Niša, a u Ameriku je odselila 2017 godine. Na svom Instagram profilu često je objavljivala fotografije na osnovu kojih se može zaključiti da je volela život i živela ga punim plućima. Nažalost, sudbina je htela drugačije.

Njeni prijatelji pokrenuli akciju za prikupljanje novca za transport njenog tela iz SAD u Srbiju, kako bi pomogli njenim roditeljima da se poslednji put oproste od nje i isprate je na večni počinak.

Podsetimo, Tamara Lapadatović (35) iz Srbije poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju ujutru u Njujorku u Sjedinjenim Američkim Državama. U nedelju ujutru se vraćala motorom sa svojim dečkom kroz Aper Ist Sajd i oboje su poginuli na licu mesta. Njihov motor udario je u automobil blizu 3. avenije na Menhetnu. Motor je smrksan, a svuda su bili rasuti komadi stakla.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Teška saobraćajna nesreća kod Lazarevca  Kurir/Petar Aleksić

(Mondo/U. M.)