Ubica se prerušio u dedu, pa ispalio hice: Otkriveno kako je ubijen Skole mlađi, mesecima kovali planove

Rasvetljeno je ubistvo Zorana Uskokovića Skoleta mlađeg.

Facebook/printscreen

U velikoj međunarodnoj policijskoj akciji uhapšeni su članovi kriminalne grupe, uključujući plaćenog ubicu i organizatora atentata na Zorana Uskokovića Skoleta mlađeg. Lišena su slobode četiri lica i to: N.Ž., M.K., A.D., i V.B.

Postoje osnovi sumnje, da je ova organizovana kriminalna grupa, čiji je organizator N.Ž., a pripadnici M.K., A.D., i V.B., kao i A.N., koji nije pronađen na adresi stanovanja, 29. januara 2021. godine, u večernjim satima u Rakovici, u Borskoj ulici na parkingu ispred jednog diskonta lišili života Zorana Uskokovića zvanog Skole.

Ova organizovana kriminalna grupa je u vremenskom periodu od 8.10. 2020. do 7.2. 2021. godine delovala sa ciljem da se iz bezobzirne osvete liši slobode sada pokojni Zoran Uskoković.

Osumnjičeni M.K. se po nalogu N.Ž. kako ne bi izazvao sumnju maskirao noseći silikonsku masku starijeg muškog lica, krećući se polako, blago pogureno sa štapom u ruci imitirajući kretanje starijeg čoveka, sa namerom da kod sada pokojnog Uskokovića stvori uverenje da mu ne preti bilo kakva opasnost i prilazeći mu u neposrednoj blizini ispalio dva hica u pravcu Uskokovića nanoseći mu smrtonosne povrede.

Osumnjičeni A.D., V.B. i A.N. se sumnjiče da su po nalogu N.Ž. pružili shodno svojim zadacima u okviru ove organizovane kriminalne grupe vršili nabavku oružja za izvršenje krivičnih dela, sakrivanje, uništavanje predmeta i tragova nakon izvršenog krivičnog dela.  Osumnjičenima N.Ž., M.K., A.D., i V.B., je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni u Javno tužilaštvo za organizovani kriminal

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

KALINIĆ OTKRIO DETALJE JEZIVE LIKVIDACIJE SKOLETA! Čim je izašao iz blindiranih kola POTPISALI SU MU SMRTNU PRESUDU  Kurir televizija

(MONDO/Nevena Davidović)