"Dve devojke su vrištale na sav glas": Svedoci smrti tinejdžerke (18) u Nišu opisali užasne scene

Objavljeni su detalji pada devojke sa zgrade u Nišu.

MONDO/Stefan Stojanović

U Bulevaru Zorana Đinđića u Nišu danas u popodnevnim satima poginula je devojka (18). Ona je, prema do sada nepotvrđenim informacijama, pala sa 13. sprata solitera i na mestu ostala mrtva.

"Čula sam samo vrisak. Dok sam izašla iz radnje nikog nije bilo više na terasi. Onda su dve devojke izašle ispred zgrade i vrištale na sav glas. Ne znamo šta se dogodilo, svakakve glasine se čuju", kaže jedna od radnica iz obližnjih lokala.

Jedan od prolaznika je prošao trotoarom nekoliko trenutaka pre nego što je devojka pala sa solitera na pločnik.

"Čovek je bio u šoku, nije znao šta se desilo. Mislio je da je nekom nešto palo sa zgrade, ali se šokirao kada je video telo devojke. Dugo nije mogao da se smiri", pričaju očevici na licu mesta.

Ekipe Hitne pomoći koje su intervenisale u Bulevaru Zorana Đinđića ukazale su pomoć dvema mlađim osobama zbog šoka i uznemirenosti nakon tragedije. Nezvanično, u pitanju su brat i sestra nastradale devojke. Za sada nije zvanično poznato da li je bilo još nekog u stanu u momentu tragedije.

Niška policija potvrdila da je devojka stradala

Iz niške policije potvrđeno je da je devojka (18) stradala nakon pada sa zgrade. Nakon što su forenzičari završili uviđaj, telo nastradale devojke odneli su radnici pogrebne službe. O tragičnom događaju je obavešteno Više javno tužilaštvo u Nišu.

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

DEVOJČICA (9) POGINULA, DVOJE POVREĐENO: Detalji stravične saobraćajke na auto-putu Niš-Pirot  Kurir TV

(Blic/MONDO/Ivana Vlajković)