Ovo je dečak (15) koji je poginuo kod Aranđelovca! Preticao motorom, pa podleteo pod automobil

Do nesreće kod Aranđelovca, u kojoj je poginuo dečka (15), došlo je kada je tinejdžer preticao automobil.

Facebook/FK Šumadija Aranđelovac

Lazar V. (15) poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče na putu Aranđelovac-Lazarevac kada se motociklom zakucao u džip koji je išao iz suprotnog smera.

Lazar je bio fudbaler u fudbalskom klubu "Šumadija Aranđelovac", a klub je na Fejsbuk profilu objavio njegovu fotografiju.

"Velika tuga. Bože, nije fer igra, uzeo si nam najboljeg. Vaske, počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju", piše u objavi.

Postigao sedam golova na jednoj utakmici

U objavi koju je objavio klub "Šumadija Aranđelovac", navodi se da je Lazar na utakmici sa Jasenicom u Smederevskoj Palanci postigao svih sedam golova u pobedi 7:2.

"Mrežu je pogodio u 24, 25,35,44,45,73 i 78. minutu, u proseku svakih 11 minuta i 42 sekunde. U Podunavsko-šumadijskoj pionirskoj ligi odigrano je 17 kola, Lazar je igrao sve mečeve i prvi je na listi strelaca sa 26 golova. Napuniće 14. maja 14 godina i od jeseni će da igra u selekciji kadeta. Na igre i golove ponosan je trener Nikola Zlatković", navodi se u jednom članku koji je objavio ovaj klub.

Preticao automobil

Lazar V. je poginuo juče oko 16 časova kada je motociklom za koji nije imao dozvolu, krenuo u pravcu Lazarevca. U jednom trenutku je krenuo da pretiče "folksvagen polo", kada je iz suprotnog pravca naišao džip. Dečak na motociklu nije imao gde i udario je u džip, a potom se od siline udara odbio i podleteo pod vozilo koje je samo koji sekund pre pretekao.

Lekari konstatovali smrt

On je sa teškim telesnim povredama hitno transportovan u Aranđelovac, ali nažalost, lekari su mogli samo da konstatuju smrt. Policija je obavila uviđaj, a naređena je i obdukcija stradalog dečaka.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Teška saobraćajna nesreća kod Lazarevca  Kurir/Petar Aleksić

(Blic/Mondo/Aleksandra Virijević)