Još jedno dete umalo pregaženo na Novom Beogradu: Pijani i drogirani vozač prošao na crveno i pokosio dečaka (15)

Nesreća na Novom Beogradu, u kojoj je auto udario dečaka kod semafora, mogla je da bude još gora jer je još jedan dečak bio u blizini kojeg je mogao pijani vozač da udari.

Facebook/Printscreen/Mondo/Stefan Stojanović

Teška saobraćajna nesreća dogodila se 21. oktobra na Novom Beogradu kada je muškarac M.M. (34), pod dejstvom alkohola i kokaina, prošao kroz crveno svetlo usled čega je udario u automobil i u dečaka koji je stajao na semaforu. Tragedija je mogla da bude još gora jer je još jedno dete bilo u opasnosti, ali ga je majka spasila i izbegla se nesreća u poslednji čas, saznaje "Blic".

"Majka je stajala sa detetom i ona je uspela nekako da zgrabi dete i privuče ga na grudi. Odstupila je i jedan korak i tako ih je automobil promašio", ispričao je izvor upućen u slučaj.

Da podsetimo, teška nesreća dogodila se 21. oktobra na Novom Beogradu, na raskrsnici ulica Dušana Vukasovića i Jurija Gagarina. Automobil marke "audi" udario je dečaka koji je stajao na razdelnom ostrvu.

"Oštećeni A. K. je zadobio teške telesne povrede opasne po život. Nakon saobraćajne nesreće, Miladin M. i S. J. su izašli iz vozila koje su ostavili na mestu događaja i peške se udaljili na koji način su ostavili A. K. bez pomoći. Okrivljenom S. J. se na teret stavlja da je pomogao Miladinu M. nakon izvršenog krivičnog dela i da nije pružio pomoć oštećenom koji se nalazio u opasnosti za život", stoji u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Facebook/printscreen 

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Muškarac nastardao kada se traktorom prevrnuo u kanal - Kurir televizija u selu Jarak gde se odigrala nesreća  Kurir televizija

(Blic/MONDO/Aleksandar Blagić)