Sin stao ispred majke i dobio metak: Jezivi detalji pucnjave na Bežanijskoj kosi (Foto)

Otkriveno je kako se dogodila pucnjava na Bežanijskoj kosi u kojoj su povređene dve osobe.

Kurir/Miroslav Georgijević

U pucnjavi na Bežanijskoj kosi na Novom Beogradu muškarac D.P. (62) pucao je u suprugu S.P. (49) i sina N.P. (22), a prema saznanjima "Telegrafa", osumnjičeni je godinama maltretirao svoju ženu zbog čega je ona završila na psihijatriji. Mladić koji je ranjen je operisan i srećom više nije u životnoj opasnosti.

"Maltretirao je ženu već neko vreme. Zbog njegove preke naravi završila je u psihijatrijskoj ustanovi. Ona je inače iz Ukrajine, a on je Sremac. Pričao je da je otišla u Ukrajinu da vidi familiju, a ona je sve vreme bila u duševnoj bolnici zbog njega", otkrio je izvor upućen u istragu.

D.P. je, kako se sumnja, pucao u suprugu, a sin se isprečio između i tako je dobio metak u stomak. Navodno je D.P. pucao i u ćerku, ali ju je promašio, a nakon toga je pokušao da izvrši samoubistvo.

"Sa ovim čovekom je moja svastika imala problem pre nekoliko meseci. Pokušao je da kamenjem zauzme parking mesto, koje nije njegovo, i devojka je udarila autom u to kamenje i tako oštetila svoje vozilo. Krenula je da sklanja to kamenje i tada je on izašao i nasrnuo za nju. Policija tada nije reagovala, jer da jeste, ne bi se ovo desilo", rekao je komšija.

Pogledajte fotografije pucnjave na Bežanijskoj kosi

Ako trpite nasilje, kontakt telefoni Savetovališta protiv nasilja u porodici (SOS telefon i sigurna kuća) su:

0900-011-011, besplatan poziv, radnim danima od deset do 19 časova
011 2769-466, radnim danima od deset do 19 časova
062304-560, od 19 do deset časova
Hitni pozivi za prijavu nasilja u porodici mogu se izvršiti na broj 0900-100-600 od 00 do 24 časa, besplatnim pozivom.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

PUCNJAVA I TUČA U ZVEZDARSKOM PARKU?! Muškarac (46) sa prostrelnom ranom prevezen u bolnicu! Sumnja se na OVA DVA UZROKA incidenta  kurir televizija

(Telegraf/MONDO/Aleksandar Blagić)