• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta povezuje Nadu Macuru i Novaka Đokovića?

Izvor MONDO/Beta

Priznanje koje su danas dobili...



Đoković i Macura su, naime, među najkomunikativnijim javnim ličnostima u Srbiji u 2017. godini.

Na listi su i Zorana Mihajlović, Rasim Ljajić, Ivica Dačić, Branko Ružić, Muamer Zukorlić, Sanda Rašković Ivić, Brankica Janković.

U pitanju je tradicionalno istraživanje "Novinar–Vaš prijatelj", a 17. put ga je sprovela agencija za odnose sa javnošću "Pragma".

Među javnim ličnostima koje su tokom 2017. godine, prema mišljenju novinara najrelevantnijih srpskih medija, vidljivo promenile svoj imidž u odnosu na prethodni period, nezavisno od toga da li "na bolje" ili "na gore", izdvojili su se premijerka Ana Brnabić, Bogoljub Karić i Miloš Vazura.

Među državnim i političkim institucijama najbolje odnose s medijima imali su Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka, Kancelarija poverenika za zaštitu ravnopravnosti, Privredna komora Srbije i Narodna banka Srbije, dok se među političkim strankama izdvojila Demokratska stranka.

Novinari izabrali: Vučić najkomunikativniji


U kategoriji gradskih institucija i preduzeća najbolje su komunicirali sa novinarima Beogradski sajam i "Zelenilo - Beograd", a od profitnih (privrednih) organizacija Banka Inteza i MK Mountain Resort.

Među neprofitnim organizacijama novinari su izdvojili Jukom, a od sportskih Fudbalski savez Srbije i Fudbalski klub "Partizan".

Organizovani događaji koji su, prema oceni novinara, obeležili prošlu godinu u Srbiji su: predsednički izbori, koncert Nika Kejva u beogradskoj "Areni" i fudbalska utakmica Crvena zvezda - Keln.

U anketi "Pragme" učestvovalo je 300 novinara.

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Cotomaž

Slojevito oblačenje ?!

Serbia forever

Najkomunikativnija ličnost je bez konkurencije Aleksandar Vučić! Niko se toliko ne pojavljuje koliko on!

Munze

Najdosadniji

special image