Dok većina okreće ćevape i kobasice, pravi majtori od ranog jutra okreću ozbiljno meso.
Mondo/ Stefan Stojanović Dok većina okreće ćevape i kobasice, pravi majtori od ranog jutra okreću ozbiljno meso.

Upozorio je da pale roštilj samo na posebno obeleženim mestima.

Glavaš je naveo da će 1.maja na Adi Ciganliji biti organizovana manifestacija ''Prvomajski uranak na Adi - praznik rada'' i dodao da će građani na tom izletištu moći da roštiljaju samo na dozvoljenim mestima.

Kako je rekao, osim na Adi Ciganliji, paljenje vatre na otvorenom dozvoljeno je na označenim mestima u Bojčinskoj i Zvezdarskoj šumi i na Košutnjaku.

Glavaš je pozvao građane da se odgovorno ponašaju prema prirodnoj sredini i da otpatke nakon izleta prikupe i ostave kraj najbližeg kontejnera ili kante za smeće kako bi ekipe komunalnih službi blagovremeno uklonile smeće.

''Sve gradske komunalne službe će tokom praznika raditi pojačano kako bi u što boljem svetlu prikazali naš grad tokom prvomajskih praznika'', kazao je Glavaš koji je prisustvovao čišćenju divlje deponije ulici Ssiroki put u Zemunu.