• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stručno savetovanje posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti NAUČI DA USPEŠ 2022

Izvor Promo

Za nekoliko dana, po PETI put, već formirani brend evropskih i svetskih razmera - Međunarodna konferencija "NAUČI DA USPEŠ 2022".

 Stručno savetovanje posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti NAUČI DA USPEŠ 2022 Izvor: Promo

Udruženje Klaster nekretnine, organizuje Stručno savetovanje  posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti NAUČI DA USPEŠ 2022, koje će se održati 20-22. septembra 2022. godine.

Otvaranje savetovanja će biti  održano u Svečanoj Sali Doma Vojske Srbije u Beogradu, ul. Braće Jugovića 19, 20. septembra 2022. godine, prvi i drugi dan savetovanja u hotelu Golden Tulip ZIRA u Beogradu, ul. Ruzveltova 33-35, dana 21-22. septembra 2022. godine. Stručno savetovanje je namenjeno posrednicima u prometu i zakupu nepokretnosti, proceniteljima vrednosti nepokretnosti, upravnicima zgrada i ostalim stručnjacima iz oblasti poslovanja nekretninama. Očekujemo da na savetovanju bude oko 250 učesnika iz zemlje i inostranstva.

Stručno savetovanje NAUČI DA USPEŠ je namenjeno posrednicima u prometu i zakupu nepokretnosti, njihovom stručnom usavršavanju i obuci za primenu propisa u poslovnoj praksi (Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti, Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranju terorizma i drugim propisima). Uz predstavnike Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacije, na savetovanju će govoriti i predstavnici Uprave za sprečavanje pranja novca Ministarstva finansija i Republičkog geodetskog zavoda. Biće reči o novostima u primeni Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranju terorizma, od strane posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti. Veliki broj predavača će biti iz inostranstva, iz SAD, Španije, UAE, zemalja našeg regiona, koji će govoriti o tehnološkim inovacijama koje se primenjuju u inostranstvu, organizaciji rada i tehnikama prodaje koje
koriste posrednici u najrazvijenijim svetskim ekonomijama.

Savetovanju će prisustvovati i predstavnici Nacionalne asocijacije Realtora iz SAD, direktor Asocijacije za međunarodno poslovanje nekretninama Španije – SIRA Fransis Hoze Fernandez Ariza i mnogi drugi predsednici asocijacija posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti iz regiona Jugoistočne Evrope.

Nacionalna asocijacija Realtora je vodeće strukovno udruženje posrednika u prometu i zakupu nepokretnost i najveće trgovinsko udruženje u SAD, koje ima preko 1,2 miliona članova u SAD i preko 300 hiljada u 73 najrazvijenije svetske ekonomije.

Nekoliko govornika na savetovanju predstavlja Mejn Strit organizaciju Realtora iz Čikaga i Regionalnu asocijaciju Realtora Orlanda. Predsednici iizvršni direktori ove dve lokalne asocijacije Realtora iz SAD, koje imaju preko 20.000 članova su govornici na savetovanju. Delegacija Regionalne asocijacije Realtora Orlanda u kojoj je celokupno rukovodstvo ove asocijacije i članovi koji u Srbiju dolaze sa ciljem da uspostave poslovnu saradnju sa članovima udruženja Klaster nekretnine, će nakon savetovanja obići najvažnije projekte stanogradnje u Republici Srbiji. Ovo je veoma važno za promociju srpskog tržišta nekretnina kao investicione destinacije u SAD, ali i u zemljama Latinske Amerike i Azije, obzirom da je tržište nekretnina u Orlandu (Florida) najinternacionalizovanije u SAD i da posrednici u prometu nepokretnosti koji dolaze iz ovog grada u odnosu na druge u SAD, najviše posluju sa klijentima iz inostranstva.

Za učestvovanje na savetovanju se možete prijaviti na: https://www.naucidauspes.rs/registruj-se

Program savetovanja se nalazi na: http://www.naucidauspes.rs/program

Informacije o govornicima savetovanja se nalaze na: https://www.naucidauspes.rs/govornici
Informacije o prethodnom savetovanju se nalaze na: https://www.naucidauspes.rs/prethodni-dogadaj/dogadaj-811-nauci-da-uspes-2019

Medijski sponzor konferencije Sasomange onlajn oglasnik.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image