• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROHLADNO VREME, ALI SUNCE I DALJE NE ODUSTAJE! ULEPŠAĆE VIKEND MNOGIMA: I to nije sve, u ponedeljak iznenađenje

Autor Sara Gajić

Meteorolozi su objavili kakvo nas vreme očekuje za vikend.

 Vremenska prognoza 12 novembar 2022 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Meteorolozi u svojim vremenskim prognozama najavljuju da će u subotu biti prohladno, na severu Srbije suvo sa sunčanim periodima, a u istočnim, centralnim i južnim krajevima ujutru i pre podne oblačno uz moguću slabu kišu. Oblaci se premeštaju sa istoka ka jugozapadu Srbije. Vetar slab do umeren jugoistočni, istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 5°C do 8°C, a maksimalna od 10°C u Dimitrovgradu do 14°C ponegde na severu Srbije. Uveče suvo i hladno. 

Prohladno i suvo uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima u Beogradu. Više oblaka biće pre podne, a sunčanih intervala popodne. Vetar ujutru slab, a zatim umeren jugoistočni i istočni. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna oko 13°C. Uveče suvo. Malo hladnije i oblačno sa mogućom slabom kišom ujutru i pre podne u Nišu. Vetar slab do umeren istočni i severoistočni. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 13°C. Uveče suvo.

Oblačno sa mogućom slabom kišom u prvom delu dana i u užičkom kraju. Vetar slab istočni i severoistočni, popodne umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 5°C do 7°C, a maksimalna od 11°C do 13°C. Na Zlatiboru i Tari oblačno sa malo slabe kiše i najviše do 6°C na 1000 mnv.

Slično vreme i na teritoriju Vojvodini, vetar slab do umeren jugoistočni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 5°C do 7°C, a maksimalna od 13°C do 14°C. Uveče suvo i hladno i u Novom Sadu. Prohladno sa dužim sunčanim periodima uz vetar slab istočni i severoistočni i u Subotici. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 13°C. Uveče suvo. 

Vreme narednih dana

U nedelju jutro hladno i ponegde maglovito, a tokom dana duži sunčani periodi i toplije nego u subotu. Malo više oblaka biće na jugozapadu i istoku Srbije. Vetar slab istočni i jugoistočni, u Pomoravlju i Podunavlju umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C do 6°C, a maksimalna od 12°C do 16°C. Uveče suvo i hladno.

U ponedeljak suvo uz umerenu oblačnost sa sunčanim intervalima i manji porast temperature u odnosu na nedelju. U utorak naoblačenje na zapadu i jugozapadu Srbije uz moguću ređu pojavu kiše. Od sredine sedmice sve više oblaka i u ostalim krajevima uz povremenu kišu u drugoj polovini sedmice, kada će temperatura imati tendenciju postepenog pada.
(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image