Na Instagram stranici serbialive_beograd objavljen je snimak iz jedne prodavnice u Srbiji. Kako se vidi na snimku jedna devojka je napadnuta, a u opisu snimka piše da su je prebila trojica Kineza koji rade u prodavnici jer je htela da zameni oštećeni artikal.

"Devojka je htela da zameni oštećeni artikal koji su joj prodali, bili su neljubazni, vređali je, i nisu hteli ni da joj vrate novac. Nakon toga su je tri Kineza prebila. Policija je bila na uviđaju i dobiće samo novčane kazne! Na završetku snimka su još dva kineza skočila na devojku, ali je ovo sve što smo uspeli da snimimo", piše u opisu snimka. Kasnije je osoba koja je poslala snimak napisala detalje ovog incidenta:

"Devojka je došla da zameni neko milje za sto u vrednosti od 300din i pritom kupila tada za 3.000 dinara neke sitnice tu kod njih. Kada je došla na kasu i završila sa kupovinom pokušala je da zameni proizvod na šta su oni bili neljubazni i opsovali je sa pi*ka materina i ona je bacila njima na kasu to milje, krenula ka izlazu i rekla im uzecć vam jednu jelkicu za auto koja je 100din kao zamenu za ovo milje, na šta je ovaj izleteo iz kase krenuo da je gura i dalju scenu ste videli na videu. Pritom u toku one tuče ako tako mozemo da nazovemo devojci je uzeta kesa i razbacane sve te stvari koje je tada kupila."

Takođe navedeno je da je devojka prilikom tuče teže povređena, da joj je stavljena kragna u Urgentnom centru i da su joj polomljeni zubi. Pogledajte snimak:

 (MONDO)