• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOĆETE DA IDETE NA MORE? Seničić iz JUTE otkrio šta se menja posle 1. aprila! Da li će letovanje postati nemoguća misija

Autor Marija Ivetić

Bliži se leto, a mnogi već sad razmišljaju o povoljnim aranžmanima.

 Aleksandar Seničić, putovanje Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Prva TV/Printscreen

Putovanje i smeštaj u trajanju od barem sedam dana za prosečnu srpsku porodicu postaju polako misaona imenica, a ne ono je što bi u normalnim uslovima trebalo da se podrazumeva. Uz porast cena putovanje preti da postane luksuz, pa bi u budućnosti letovanje za brojne građane moglo da postane gotovo nedostižno.

Za sve one koji letuju “na mišiće” gledajući da uštede svaki dinar, važno je znati da su cene u zimskom periodu znatno niže zbog čega je najbolje tada planirati letnji odmor.

“Najpovoljniji tzv ‘first minute’ aranžmani se uplaćuju od novembra do kraja januara i tada su najveći popusti za naredno leto, kao i najveći izbor mesta i kapaciteta. U slučaju ‘first minute’ ponude možete odabrati ono što želite, za razliku od last minute aranžmana gde se nude samo oni kapaciteti koji nisu prodati, pa nema previše izbora”, objašnjava direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (JUTA) Aleksandar Seničić dodajući da su se povoljne ponude mogle naći sve do kraja februara, ali da se situacija menja posle 1. Aprila.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

“Pravo vreme za uplatu letnjih aranžmana bili su sve do kraja februara, zaključno sa sajmom turizma u Beogradu koji se održava od 23. do 26. februara. Nakon tog roka, smanjuju se popusti do 1. aprila, a nakon tog datuma, popusti su neznatni”, navodi Seničić.

Možda će vas zanimati

 (Mondo)

Komentari 48

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Savo

Iovako ko god da je uplatio preko agencije nije dobio nikad obećano, a o nadoknadi da ni ne govorimo...

noni

da je svijet pametan ne bi im išao, pa bi oni prepolovili cijene i molili da im se dođe.

Štediša

Neće se moći na letovanje jer ova vladt iz naroda cedi zadnji dinar ili euro poput ceđenja suve drenovine. Cene sve veće nameti takođe a plate i penzije rastu neznatno prema njima.

special image