U martu nas, prema poslednjim informacijama, očekuje toplo vreme sa temperaturama koje će uglavnom biti iznad 10 stepeni Celzijusa. 

Prvog dana marta maksimalna dnevna temperatura će biti 10 stepeni. Prema podacima sajta meteoprog.com vreme će biti oblačno, ali bez padavina. Već sledećeg dana doći će do potpunog razvedravanja, a temperatura će ostati ista. Ovakvo vreme očekuje se i u sledećim danima. 

Do blagog pogoršanja vremena doći će 6. marta kad se očekuje i kiša. Temperatura će pasti za jedan stepen. Već sutradan neće biti padavina, ali će vreme biti oblačno. Temperatura će u narednim danima biti devet stepeni. Već od 12. marta doći će do porasta temperature koja će iznositi i 12 stepeni Celzijusa. 

Vreme.jpg
Meteoprog/printscreen 

Od 17. marta temperatura će dostići 16 podeok Celzijusove skale. Najtopliji deo marta u Beogradu biće pred sam kraj meseca kad se očekuju temperature iznad 18 stepeni. Poslednji dan marta doneće temperaturu od 20 stepeni. Tokom najvećeg dela marta vreme će biti oblačno. Međutim, jedna nedelja biće potpuno sunčana. Od 20. do 26. marta, prema poslednjim informacija, nebo će biti bez oblaka. 

(MONDO)