• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OPET DOSADNA KIŠA! UJUTRU NIGDE NE KREĆITE BEZ KIŠOBRANA: Za vikend stiže prijatno iznenađenje, evo kakvo će biti vreme

Autor Sara Gajić

Oblačno sa slabom kišom u većini delova Srbije.

 Vremenska prognoza petak 3 mart 2023 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

U petak pretežno oblačno sa slabom kišom mestimično, a samo na severu Vojvodine veći deo dana suvo. Malo veća šansa za kišu biće u centralnim i istočnim predelima, a slab sneg će padati samo na planinama iznad 1000 mnv, navodi se u prognozama. Vetar slab promenljiv, ujutru južni i jugoistočni, a popodne severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 5°C, a maksimalna od 7°C do 10°C. Uveče kiša, osim po Vojvodini i na krajnjem jugu Srbije. 

Oblačno sa slabom kišom povremeno u Beogradu. Vetar slab, ujutru jugoistočni, a tokom dana severni ili promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 9°C. Uveče slaba kiša. U Nišu je popodne veća šansa za suvo vreme. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna oko 8°C.

U užičkom kraju sneg će padati samo na planinama iznad 1000 mnv. Popodne će biti više suvog vremena. Vetar slab
severnih pravaca ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 4°C, a maksimalna od 7°C do 9°C. Na Zlatiboru i Tari oblačno sa kratkotrajnom susnežicom i snegom i najviše do 3°C na 1000 mnv.

Veći deo dana suvo, mada je moguća povremena slaba kiša na teritoriji Vojvodine. Vetar slab, ujutru južni i jugoistočni, a popodne severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 4°C, a maksimalna od 7°C do 9°C. Uveče suvo, a samo na jugu Vojvodine slaba kiša. Iste vremenske prilike se očekuju u Novom Sadu i Subotici.

Vreme narednih dana

U subotu na severu pretežno suvo i malo toplije sa sunčanim intervalima po Vojvodini. U ostalim krajevima preovlađujuće oblačno sa moguće vrlo malo kratkotrajne kiše ponegde, ali većinom suvo. Samo će na krajnjem jugu Srbije padati kiša veći deo dana. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 5°C, a maksimalna od 9°C do 12°C. Uveče suvo.

U nedelju par stepeni niža temperatura u odnosu na subotu sa kratkotrajnom kišom pre podne u zapadnim i jugozapadnim predelima, a na planinama sa slabim snegom. Popodne svugde suvo. U ponedeljak i utorak toplije vreme sa sunčanim intervalima kratkotrajnom kišom u ponedeljak po Vojvodini.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image