Na društvenim mrežama objavljena je neverovatna fotografija koja je nastala, kako se navodi na Instagramu, u Lazarevcu. Na njoj se vidi kako srebrni automobil "stoji" bočno u jednom uskom prolazu ispred zgrade. 

Fotografija je objavljena na Instragram stranici 192_rs uz opis da je automobil ostao u leru i da je skliznuo sa parkinga. Takođe je napisano da niko nije bio povređen. Prizor je zaista specifičan i postavlja se pitanje kako je moguće da je auto skliznuo sa parkinga tako da se okrenuo na stranu. 

Veliku pažnju privlači i to što se čini da je uzan prolaz "krojen baš po meri automobila". Neverovatan prizor komentarisali su korisnici društvene mreže. "Ne smete tu parkirat", "U leru na nizbrdici, nije povukla ručnu. Ali znam da je popravila sjaj za usne. Prisustvovah!", "Zapao ko daljinski", "Ima FABIJU od parkiranja", "To se zove bočno parkiranje", "Nije žena vozač, kako smarate sa tim koliko su žene loši vozači. Ovo se desilo čoveku od 80 i kusur godina, akumulator ga zezao pa ga stalno stavljao na štipaljke i čovek zaboravio. Info iz prve ruke. Najjače, što pokušao rukama da ga zaustavi, zamalo i njega da odvuče", samo su neki od komentara. 

(MONDO)

Ne smete tu parkirat
Zapao ko daljinski