U Srbiji slab mraz. U toku dana suvo sa sunčanim periodima uz umerenu oblačnost koja dolazi sa severozapada. Biće malo toplije nego u utorak, ali ipak hladnije od proseka. Vetar slab severozapadni, u Timočkoj Krajini umeren. Krajem dana vetar slab južni i jugoistočni u ostalim krajevima. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -5°C do 1°C, maksimalna od 9°C na jugu do 12°C na zapadu i severu Srbije. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 3°C do 7°C.

U Beogradu ujutru slab mraz na obodu grada. U toku dana suvo sa sunčanim periodima i malo toplije nego u utorak. Vetar slab severozapadni, a krajem dana južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura oko 0°C u centru, na obodu grada oko -2°C, a maksimalna do 12°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 7°C. U Nišu ujutru slab mraz. U toku dana sunčani intervali uz malu do umerenu oblačnost popodne. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna oko 10°C. Uveče suvo.

U Užičkom regionu ujutru slab mraz. U toku dana suvo sa sunčanim periodima uz umerenu oblačnost koja dolazi sa severozapada. Biće malo toplije nego u utorak, ali ipak hladnije od proseka. Vetar slab severozapadni, a krajem dana slab istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do -1°C, maksimalna od 11°C do 12°C. Na Zlatiboru i Tari sunčani intervali i malo toplije tokom dana, do 6°C na 1000 mnv.

U Novom Sadu ujutru slab mraz. U toku dana sunčani intervali uz umereno naoblačenje i malo toplije nego u utorak. Vetar slab severozapadni, a krajem dana jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna do 12°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 5°C. U Subotici ujutru slab mraz. U toku dana sunčani intervali uz umereno naoblačenje i malo toplije nego u utorak. Vetar slab severozapadni, a krajem dana jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 11°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h
4°C.

Vreme narednih dana

U četvrtak ujutru retka pojava slabog mraza. U toku dana znatniji porast temperature u odnosu na sredu uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 6°C, maksimalna od 14°C u Vranju do 20°C na severu i zapadu Srbije. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 8°C do 14°C. U petak umereno toplo uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima i prolaznu kišu na severu. Za vikend oblačnije sa kišom povremeno uz pad temperature u nedelju.

(MONDO)