• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROLEĆE SAMO PO KALENDARU! OBAVEZNO PONESITE KIŠOBRANE: Očekuju se obilne padavine, u ovim delovima Srbije padaće i sneg

Autor Ivana Vlajković

Danas će u Srbiji minimalna jutarnja temperatura biti od 4°C do 10°C, popodnevna od 6°C na zapadu do 12°C na istoku Srbije.

 Kolaps (5).jpeg Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Srbija: Zahlađenje sa kišom, a u planinama iznad 800 mnv sa snegom. Pad temperature prvo zahvata zapadne i severne predele. Krajem dana se očekuje obillna kiša u južnim i centralnim predelima. Vetar umeren, krajem dana na severu Srbije pojačan severni vetar. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 10°C, popodnevna od 6°C na zapadu do 12°C na istoku Srbije. Uveče obilna kiša, a na zapadu Srbije susnežica. Temperatura u 22h od 2°C do 7°C.

Beograd: Zahlađenje sa kišom. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura 6°C, maksimalna oko 10°C, a minimalna na kraju dana oko 5°C. Uveče je moguća kiša, a u noći ka utorku susnežica. Temperatura u 22h oko 5°C.

Niš: Naoblačenje sa kišom. Krajem dana obilnija kiša. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 11°C. Uveče obilnija kiša.

Užički region: Zahlađenje sa kišom, a u planinama iznad 800 mnv sa snegom. Krajem dana se očekuje obillna kiša, ali i moguća susnežica i sneg u nižim predelima. Vetar umeren severni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 6°C, popodnevna od 6°C do 8°C. Na Zlatiboru i Tari zahlađenje sa snegom i najviše 1°C na 1000 mnv.

Vojvodina: Zahlađenje sa kišom. Pad temperature će uslediti tokom dana, pa se očekuje da jutro bude topolije nego večernji sati. Vetar umeren, krajem dana pojačan severni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 8°C, popodnevna od 6°C do 10°C. Uveče kiša, a moguća je i susnežica. Temperatura u 22h od 2°C do 5°C.

Novi Sad: Zahlađenje sa kišom. Vetar umeren do pojačan severni i severozapadni. Minimalna jutarnja temperatura 6°C, maksimalna do 8°C, a minimalna na kraju dana oko 4°C. Uveče je moguća kiša, a u noći ka utorku susnežica. Temperatura u 22h oko 4°C.

Subotica: Zahlađenje sa kišom. Vetar umeren do pojačan severni i severozapadni. Minimalna jutarnja temperatura 5°C, maksimalna do 7°C, a minimalna na kraju dana oko 3°C. Uveče je moguća kiša, a u noći ka utorku susnežica. Temperatura u 22h oko 3°C.

Vreme narednih dana: U utorak još hladnije sa kišom i mogućom susnežicom i snegom i u nižim predelima, posebno na zapadu Srbije. Vetar umeren do pojačan severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna od 3°C na zapadu do 8°C na severu Srbije. Uveče kiša, susnežica i sneg. Temperatura u 22h od 0°C do 5°C. U sredu hladno i promenljivo oblačno.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image